Få smuk hud i bare én pille 

Facts

Tina Lykkegaard  

Under uddannelse til holistisk hudterapeut. Freelance sundheds- og skønhedsskribent. Se mere til Tina på @tinalykkegaard eller på hendes website Tinalykkegaard.dk

Hvis bare det var så enkelt! Men det er det langt fra. Der findes nemlig ingen hurtige løsninger, når det kommer til din skønhed og sundhed. Selvom der er mange, der tror, og håber på, at jeg har en nem og hurtig løsning til dem, må jeg rigtig tit skuffe dem. Når det kommer til din skønhed, findes der ikke noget quick-fix, men der er flere ting, du kan gøre for at forebygge og styrke din huds udseende.

Når jeg skriver din huds udseende, mener jeg lige så meget dine negle og dit hår, fordi det hele hænger meget tæt sammen. Kroppen hænger sammen på kryds og tværs, så selvom du måske gør en ekstra indsats for hudens udseende, vil du måske også opleve, at du får mere energi, stærkere negle, glansfyldt hår, skavankerne er forsvundet, vægttab og meget mere. Det er blot en god bonuseffekt. Når det så er sagt, har jeg nogle produkter, jeg gerne vil vise dig og fortælle lidt om.. 

LÆS OGSÅ: Ren selvforkælelse: Mild, effektiv & fri for parabener

VitaViva’s Wrinkles Away er lidt af en unik blanding! 

VitaViva’s Wrinkles Away er uden tvivl på min favoritliste, og jo min favoritliste er lang, men dette produkt er klart i toppen. Navnet Wrinkles Away siger måske en smule i sig selv, men det er meget mere end blot rynker. Produktet indeholder nemlig både A-, C- og E-vitaminer som alle er med til at styrke huden. Vitaminerne er hudens byggesten, og hjælper til at reparere gamle skader i huden som solskader og ar. Samtidig forebygger den rynker. Dertil indeholder den hyaluronsyre, som er et sukkerstof, der fugter huden indefra. Det er i kapselform, og er derfor nemt at tage. Du skal indtage 2 stk. dagligt og gerne i 4-6 måneder for optimal effekt. Denne pille er til dig, der ønsker at holde huden ung, sund og frisk.

Bio-Selen Zink hjælper mod hudproblemer! 

Pharma Nord Bio-selen zink er også et ganske godt produkt. Faktisk er det et produkt, jeg ofte bruger ved hudproblemer som urenheder og akne. Produktet indeholder nemlig vigtige mineraler og vitaminer specielt til denne hudtype, men også til en ekstrem tør hud. Jeg ser Bio-selen zink som et opbyggende produkt til en hud med udfordringer, hvor huden gerne skal fornyes og gøres stærkere. A-vitamin er også med til at reducere talgproduktionen, hvis du har tendens til for meget talg (fedtet hud) eller for skinnende hud. Tag 1 stk. dagligt. Tages i mindst 4-6 mdr.

LÆS OGSÅ: Her er redaktionens vinterfavoritter

Husk altid at tage dine kosttilskud sammen med sunde fedtstoffer. Hvad enten det er en god fiskeolie eller en nærende hampefrøolie. Du vil på den måde sikre dig en god optagelse af produkterne.

Skønhed starter indefra..

Kærligst Tina

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være