GOODIEBOX: Januar forkælelse der opfylder dine beauty resolutions

Items

1. Hand Cream fra Natura Siberica

2. Eye Creme fra Balance Me

3. Hair ring fra Invisibobble

4. Lipgloss fra Look Lips

5. Overnight Primer Oil fra GOSH

6. Sheet Mask fra Être Belle

7. Facial Cleansing Wipes fra Nivea 

En ny måned betyder også en ny Goodiebox! Og her på redaktionen er vi altid spændte på at se, hvilke lækre produkter vi får ind ad døren! Nu er årets første GOODIEBOX i 2017 endelig ankommet, og tro os! I har virkelig noget at glæde jer til! Og lige nu kan du få 2 for 1’s pris!

LÆS OGSÅ: Få et smugkig på december måneds Goodiebox!

Det er altid en dejlig overraskelse at tage låget af sin Goodiebox for at se, hvilke herlige nyheder, der er én i vente – og denne måned skuffer bestemt heller ikke! Januar måneds GOODIEBOX byder på en lækker samling af produkter, der kan bidrage til nye, gode beautyvaner. Der er både plejeprodukter til at forbedre din aftenrutine bl.a. en Overnight Primer Oil og en letdækkende creme til øjnene. Derudover får du noget til at passe på dit hår og simple og skønne produkter, der giver mulighed for at give dig selv tid til lidt selvforkælelse; pleje til hænderne, en skøn ansigstmaske og ikke mindst en elegant lipgloss i den fineste girly pink farve. Der er ingen tvivl, du kan godt glæde dig! 🙂

Lige nu kører Goodiebox et ekstra godt tilbud. Alle nye medlemmer der anvender koden herunder får nemlig en januarboks og en gratis septemberboks oveni, for i alt 169 kr.

Kode: 2FOR1GBJAN

Periode: Gælder fra d. 31 januar til d. 2. februar 2017

Du kan bestille dit Goodiebox abonnement her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide