[single_post_category_name]

Nelle Noell: Mine 3 favorit serummer

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.
_________

HVAD: Serum er til dig der gerne vil målrette din hudpleje. Især hvis du har hud-forandringer du gerne vil gøre op med, er sera din ven. 
HVORFOR? Man kan desværre ikke få det hele i en dagcreme hvis primære formål er at beskytte huden mod vind og vejr. Derfor kan det være en rigtig god ide at ty til et serum.

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Min guide til de perfekte nytårsnegle

HVORDAN: Et serum indeholder en større mængde aktive ingredienser end cremer og kan derfor målrettes til netop dit behov. Man kan se et serum som en “ekstra indsats” til din hud, hvor cremer ikke længere er tilstrækkelig. Er serum en nødvendighed? Nej, men du kommer helt sikkert længere med et godt serum under din dagcreme. Især her i vintermånederne kan et godt serum være effektiv på en sart, tør og irriteret hud.

Brug derfor gerne lidt ekstra tid og penge på at finde det helt rigtige serum der passer netop til dit behov. Mine tre favoritter er:

Fugt, Fugt, Fugt


Comfort zone, Hydramemory serum
30 ml. 450 kr.

Hele Hydramemory-serien er kendt for at være ultra fugtgivende. Med ingredienser som Hyaluronsyre, Moringaolie (mirakeltræet) og squalane har serien en evne til at give huden en masse fugt og dermed styrke hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Dette serum er blevet mit yndlings fra serien, da man tydeligt kan mærke forskel på huden efter brug, og så dufter den fantastisk.

 

Effektivt forsvarssystem


Beaute pacifique Submersive Serum Paradoxe
30 ml. 399 kr.

Indeholder to stærke antioxidanter: Resveratrol og Procyanidin, der er udvundet af vindruer fra Andels bjergene i Chile, hvor de ultraviolette stråler er ekstremt kraftige. Druerne har derfor opbygget et stærkt forsvar mod de frie radikalers angreb. Dette forsvar er videreført i dette serum som en stærk beskyttelse mod de skadelige UV- stråler og belastningerne fra forurening

 

Vitamin booster

SMUK Vitamin Booster Serum
30 ml. 425 kr.

Et serum der stimulerer cellefornyelsen og booster hudens naturlige fugtbalance med A, B, C og E vitamin samt virker beroligende og helende på huden, grundet det høje indhold af Aloe Vera. 

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Gaven til hende der elsker makeup, fra makeup-nørden selv

Dulletip: Brug altid dit serum på en fugtig hud. På den måde optages det bedre i huden.

Kærligst
N

___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide