Produkter til dig der vil skåne hår og miljø

Håret afspejler vores identitet, og vi er derfor meget påpasselige med, hvilke produkter og ingredienser, vi udsætter vores lokker for. Vi vil have naturligt hår, men vi vil også have hårpleje der kan performe. Team ChriChri var inviteret med til lanceringen af den nye produktserie AURA BOTANICA fra Kérastase som både lover lækkert hår, bæredygtighed og naturlige ingredienser.

LÆS OGSÅ: 5 bæredygtige og økologiske skønhedsbrands du skal kende

Team ChriChri, var med til lanceringen af Kérastases nye ‘grønne’ produktserie AURA BOTANICA, som består af hårshampoo, conditioner, hårolie og hårmist. En fantastisk serie, der blev fremvist i de skønneste omgivelser, nemlig tæt på naturen. Deres nye produkter er en dedikation til gennemsigtighed, og hvert produkt indeholder økologiske kokosnødder og arganolier. Du finder 98 % naturlig hårpleje og ingen silikone eller sulfater i produkterne. 


I forbindelse med lanceringen fik vi lov til at røre, mærke og føle deres nye produkter. Vi her på redaktionen er især vilde med den fugtgivende oil mist. Den med spraylåget på billedet ovenfor. Mange af os enten kender eller bruger en facemist i forbindelse med vores daglige ansigtspleje. Kérastase har lanceret en oil mist til håret. Og en lækker en af slagsen! Hvorfor er vi så forelsket i den? Jo ser du, den her oil mist nærer håret, og efter 2 dage, kunne vi stadig mærke fugten og plejen produktet tilførte til vores hår. Og for at det ikke skal være løgn, så giver den så meget fugt og pleje til dit hår, at dit hår ikke kruser i 3 dage. For de af os, der ikke vasker håret mere end 2 gange om ugen, er det altså dejligt, når de produkter vi bruger, stadig kan mærkes i håret i efter 2 dage. Sidst men ikke mindst, så dufter den ualmindelig godt! 

LÆS OGSÅ: Team ChriChri får en bid af luksus hos Balmain Hair Couture

Kérastases produkter forventes at kunne købes i løbet af februar 2017, og kan købes i Matas, Stylebox og udvalgte forhandlere på Kérastases egen hjemmeside.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide