Nelle Noell: Så vigtig er din beauty sleep!

Facts

Nelle Noell

Udd. makeup artist, beauty blogger og freelance beauty skribent

Se mere til Nelle på www.nellenoell.dk og 
@nellenoell

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.
_________

Søvn gør dig smukkere – det er absolut ikke en skrøne. Din søvn spiller en stor rolle for sundheden af din hud, din krop og dit sind. 
Vores skønhedsekspert Nelle Noell giver dig her sine bedste råd til, hvordan du får en optimal skønhedssøvn.
 

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine 3 favorit serummer

Man må aldrig undervurdere sin søvn, den er vigtig for alle kroppens mekanismer. Får du ikke nok søvn eller går du for sent i seng, vil det meget hurtigt kunne ses på koncentrationsevne, hud og ikke mindst vægt! 

Søvnen skal gerne bestå af 7-8 timer hver nat, disse timer har vi i denne video forsøgt at optimere. Med de rette produkter får du en skønhedssøvn der ikke kun lader din krop op, men også optimerer din hud mens du sover – Se med her: 

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine 3 yndlingsmasker

 

Godnat 🙂  

Kærligst
N
___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive