Nelle Noell: 7 tips til vegansk hudpleje

Facts

Nelle Noell

Udd. make up artist, beauty blogger og freelance beauty skribent

Se mere til Nelle påwww.nellenoell.dk og @nellenoell

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.
_________

Fokus og efterspørgsel på veganske produkter er i høj grad stigende, da flere bliver opmærksomme på ingredienserne bag på flakonen, og generelt dyrevelfærd i beauty branchen. Heldigvis er Danmark underlagt EU’s lovgivning der forbyder dyreforsøg på ingredienser til kosmetik samt markedsføring af kosmetikprodukter testet på dyr. Dette forhindrer dog ikke, at mange produkter stadig bliver produceret med animalske ingredienser. Til dig der gerne vil undgå ”brug af dyr” i dine produkter og gå den veganske vej. Er her en liste med 7 veganske brands:

Becca Cosmetics
Måske kender du allerede Becca og har ventet længe på at det indtog det danske marked? Måske er det helt nyt for dig? Uanset hvad, bliver det ikke til at komme uden om dette forår. Det er netop lanceret i Sephora og er nr. 1 når det kommer til naturlige og lysreflekterende produkter der skaber den perfekte glød på huden. SÅ fint!

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Så vigtig er din beauty sleep!

Natura Siberica
Natura Siberica har 3 veganske linjer: Alladale, Faroe Island og Saaremaa. Alle til overkommelige priser og med et stort udvalg af kropsprodukter. Jeg er især fan af deres ”Modeling Natural Body Scrub” – prøv den!

Kat Von D.
Er en stor fortaler for vegansk makeup og har derfor selv kreeret en vegansk makeup linje : Kat Von D Beauty. Der er noget af det mest pigmenterede og holdbare makeup på markedet. Især er hendes Liquid Lipsticks værd at tjekke ud!

Green People
Hvis du ikke allerede kender Green People er det på tide. Det er et helt fantastisk brand, med stor omtanke for miljøet. Hvert år lancerer de forskellige gaveæsker, hvor der for hver solgt æske går en vis procentdel til beskyttelse af naturen og dyrene. Det er ret fint!

Anastasia Beverly Hills
Et brand der især er kendt for deres udvalg til brynene og generelt kan noget helt fantastisk inden for makeup. Alle produkterne er ”vegan friendly”, men ikke 100% veganske, da nogle indeholder bi-voks. Her er det meget individuelt om man er for/imod.

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Mine 3 favorit serummer

Antipodes
Et certificeret økologisk, naturligt og vegetarisk hudpleje brand, der formår at udnytte moder natur bedst muligt, på kærlig -og bæredygtig-vis. Brandet stammer fra New Zealand og har igennem årene vundet adskillige awards for deres hudpleje, specielt deres Protein-Rich Night Preplenish serum og Avocado Pear creme er blevet blandt mine personlige yndlings produkter. Ud over det støtter de også WWF. Man kan kun elske det her brand! 

Sahars
En ansigtsbehandling hos Sahars, Hvis du vil forkæle dig selv med en god og vegansk ansigtsbehandling er Sahars, din GO TO behandler. Hun arbejder udelukkende med veganske produkter fra Aveda. Et holistisk brand der blev grundlagt i 1978 og er banebrydende inden for botanisk teknologi, og kombinerer principperne bag moderne videnskab med ayurveda. Hendes hænder er intet mindre end magiske!

 

Kærligst
N

___________

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være