[single_post_category_name]

Få Cynthia Nixons bedste tips til at lindre rosacea

Stjernen der spiller Miranda i Sex And The City, Cynthia Nixon, har i mange år kæmpet med hudlidelsen rosacea. Nu giver skuespilleren sine bedste tips til, hvordan du bedst muligt lever med hudsygdommen.

LÆS OGSÅ: Det fortæller din hud om din krops tilstand

Cynthia Nixon fortæller i et interview til magasinet Marie Claire, at hun nu føler sig mere smuk end nogensinde før. Grunden hertil er, at hun endelig har lært at håndtere sin rosacea.

Den 50-årige skuespiller deler ud af sine bedste tips til, hvordan du bedst muligt lever med hudsygdommen rosacea. Se dem alle herunder.

1. Vid, hvad du har med at gøre

Er du i tvivl om, hvorvidt dine hudproblemer skyldes noget mere end bare akne og eksem, så få det undersøgt. Hvis du prøver at bekæmpe dine hudproblemer med forskellige produkter, kan det nemlig forværre problemet.

2. Undgå skrappe ansigtsscrubs og renseprodukter

Det værste du kan udsætte din hud for, hvis du har rosacea, er hudplejeprodukter som eksfolierende scrubs og skrappe hudplejeprodukter, hvilket man nemt kan være tilbøjelig til, hvis man tror at hudlidelsen skyldes akne. De skrappe produkter kan nemlig medføre inflammation, rødmen og endnu flere udbrud.

3. Begræns mængden af rødvin

Rødvin er en af de største triggere, til at få din roseacea til at gå i udbrud. Det betyder ikke, at du aldrig kan drikke vin igen, Men du bør nok undgå det, hvis du er til en vigtig begivenhed, hvor du gerne vil stråle udadtil. Hvidvin kan faktisk også udløse, at din roseacea giver problemer, lige som alle andre former for alkohol. Men rødvin har en tendens til at være en større trigger.

4. Begræns dit indtag af stærk mad

Præcis som rødvinen, kan stærk mad også trigge rosacea symptomer. Så hvis du har planlagt en date for aftenen, bør du nok ikke bestille bord på den indiske restaurant.

5. Drik masser af vand

For Cynthia, hjælper det på huden at holde sig hydreret og drikke masser af vand. Derudover har det også mange andre helbredsmæssige fordele at drikke rigeligt med vand.

6. Hold din hud fugtet

Cynthia Nixon bruger lang tid på at fugtgive sin hud med cremer og olie. Hun har også altid fugtgivende produkter med sig på farten, for at sikre sig, at huden altid er fugtet.

7. Vask dit ansigt en gang om dagen

Når det gælder din hudpleje-rutine, så er det vigtigt, at du ikke overgør det. Cynthia vasker sit ansigt en gang om dagen, lige inden sengetid – og det er dét. 

8. Hold igen med makeuppen

Makeup kan virkelig gøre en forskel, hvis du lider af rosacea. Men du bør holde lidt igen med makeuppaletten. Hvis du nærmest spartler din rosacea væk, med tommetyk foundation og pudder, kommer det til at se meget lidt pænt ud efter nogle timer. 

LÆS OGSÅ: Vinterhud: Få gløden og den friske hud tilbage

9. Vid, at du ikke er alene

45 millioner mennesker over hele verden er blevet diagnosticeret med rosacea. Så hvis dine symtomer går ud over din selvtillid, kan det være en lille trøst at vide, at rigtig mange andre deler dine frustrationer. 

10. Vær positiv

“Rosacea kan påvirke mit humør i høj grad. Det kan virkelig være en hindring i forhold til at se godt ud, og have det godt med sig selv. Men den gode nyhed er, at når først du ved, hvad det er, og din læge fortæller dig, hvad den rette behandling er, så er det faktisk ret simpelt at håndtere sin rosacea i de fleste tilfælde,” udtaler Cynthia Nixon. 

Kilde: Marie Claire

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide