Goodiebox fejrer 5 års fødselsdag med skøn boks 

Items

1. i-Divine fra Sleek Makeup

2. Round Blender Makeup Brush fra Luxie Beauty

3. Diamond Cream fra Emite Makeup

4. Body Sugaring fra Hevi

5. Dermo Defense Face Mask fra Unani

6. En personlig kode fra Jane Kønig, som du kan bruge næste gang, du handler på deres webshop

En ny måned betyder også en ny Goodiebox! Og her på redaktionen er vi altid spændte på at se, hvilke lækre produkter vi får ind ad døren! Nu er december måneds Goodiebox endelig ankommet, og tro os! I har virkelig noget at glæde jer til!

Det er altid en dejlig overraskelse når vi kan løfte låget på Goodiebox og se, hvilke herligheder, der er i vente på os. Og denne måned skuffer i hvert fald heller ikke! Goodiebox fylder her i februar nemlig 5 skønne år, som selvfølgelig skal fejres med produkter til at sætte pris på dig selv. Denne måned byder Goodiebox på lækkeriere i form af smukke naturlige farver til øjnene, skinnene creme til at fremhæve kontureren, en fantastisk all-around ansigts maske og en lækker body sugar til at klargøre huden til forårets kommen. Udover denne måneds lækkerier, byder Goodiebox også i forbindelse med deres fødselsdag på denne boks nye og større størrelse, nyt log og en lille gave fra Jane Kønig. Du kan godt glæde dig! 🙂

Du kan bestille dit Goodiebox abonnement her!

Artiklen indeholder reklamelinks

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være