Her er de 10 bedste unisex-parfumer

Engang fandtes der udelukkende to former for parfume; de søde og blomsterduftende til kvinder, og de sporty og moskusduftende til mænd. I dag er begrebet køn dog blevet mere flydende – også inden for parfumeverdenen. Derfor kan du nu også finde unisex-parfumer som er lidt mere diskrete end de andre parfumer, og oftest udviklet med en helt unik duftnote. Vi har samlet vores 10 favoritter.

LÆS OGSÅ: Eksklusivt interview: Få duftekspertens bedste parfume-tips

Hvis tunge parfumer og blomstrende duftnoter, får dig til at rynke på næsen, så kan det klart anbefales at gå på opdagelse i unisex-universet. Her finder du nemlig lidt mere diskrete dufte, som ikke overvælder hele lokalet, så snart du træder ind ad døren. Unisex-dufte er også ofte meget unikke i deres duftnoter, og er derfor helt ideelle for dig som ikke bare vil dufte “som alle de andre”. 

LÆS OGSÅ: En følelse af forår i vinterkulden

Vi har samlet vores 10 yndlings-unisexdufte. Se dem alle i galleriet herover.

Kan indeholde affiliatelinks

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide