[single_post_category_name]

Sådan finder du din ansigtsform

Hvilken ansigtsform du har, har faktisk stor betydning for, hvad du skal vælge, når det for eksempel gælder solbriller og frisure. Er du i tvivl om, hvilken ansigtsform, du har? Så se med her, hvor vi guider dig til at finde lige præcis din ansigtsform.

LÆS OGSÅ: Perfect match: Find den rette foundation til din hudtype

Hjerteformet ansigt

Den hjerteformede ansigtsform bliver betragtet som den ideelle ansigtsform, og ses derfor også altid hos Disney-prinsesserne. Ansigtet er bredest i den øverste del af ansigtet, så det indrammer øjnene. Panden er altså klart det bredeste punkt og ansigtet bliver gradvist smallere ned mod hagen. 

Frisure-tip: Prøv en pixie-kort frisure, som vil fremhæve dine øjne og kindben. Eller en lang page med få lange længder. 

Ovalt ansigt

Et ovalt ansigt bliver også betragtet som et af de ideelle, lige efter det hjerteformede. Den ovale ansigtsform er længere end det er bredt. Det er en anelse bredere øverst, nærmest som et omvendt æg. Dette indrammer øjnene og får dem til at stå tydeligere frem. 

Frisure-tip: Længder der starter lige under øjnene, vil få dit ansigt til at virke mere markeret. Undgå langt hår uden længder.

Rundt ansigt

Runde ansigter er bredest i midten og smallere øverst og nederst. Afstanden fra det øverste punkt i ansigtet til det nederste, er lige så lang som afstanden fra øre til øre. 

Frisure-tip: Medium-længde der stopper ved skuldrene. Lange længder, der forlænger dit ansigt. Skarpt og lige pandehår vil fremhæve dine kindben.

Langt ansigt

Denne ansigtsform kunne teknisk set falde ind under den ovale kategori, men den er en anelse mere smal, som ses hos Sarah Jessica Parker herover.

Frisure-tip: Pandehår kan hjælpe med at få dit ansigt til at syne mindre langt. Hvis du har langt hår kan mange længder hjælpe med at bryde dit ansigt mere op, så det får lidt mere fylde og volumen.

LÆS OGSÅ:  10 skønhedsprodukter du selv kan lave med frugt og grønt

Firkantet ansigt

Når bredden af din pande er lige så stor som dine kinders og kæbes bredde, så har du en firkantet ansigtsform. Selvom det ligner et rundt ansigt, så er det firkantede ansigt mere lige i siderne og omkring kæben. 

Frisure-tip: Medium-langt til skuldrene med længder fra hage til kraveben, vil blødgøre dine markante kæber. Pandehår der er skubbet til side vil gøre din pande mindre bred.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide