Vinterhud: Få gløden og den friske hud tilbage 

Tanken om den sunde kulør fra i sommer, kan godt få én til at sukke højt, når man kigger sig i spejlet på denne årstid. Vinterens kulde og mangel på sollys kan nemlig let få din hud til at fremstå tør, trist og kedelig. En af de vigtigste metoder til at opnå en strålende hud igen, er at benytte sig af gode plejeprodukter. Team ChriChri er vilde med Advanced Ceramide Capsules fra Elizabeth Arden, som både nærer og plejer din hud i dybden.

De ikoniske Ceramide Capsules blev skabt for over 25 år siden, som en serum, før ordet serum nærmest eksisterede. Nu fås de banebrydende kapsler i en ny og forbedret formular, og ændrer navn til Advanced Ceramide Capsules. Den nye formel styrker hudens reparationsmekanisme, forbedrer fugtniveauet på hudoverfladen og mindsker fine linjer og rynker, og er derfor helt perfekt til denne årstid, hvor huden ofte mangler fugt og glød.

Ceramider er noget vi naturligt har i huden, som er med til at beskytte fugtbarrieren, så huden ikke bliver tør og trist. Men med alderen forsvinder hudens evne til selv at reproducere ceramider, og her er Advanced Ceramide Capsules helt ideelle, da de går ind og hjælper huden med at holde sig ung og gennemfugtet.

Anti-age handler ikke kun om at tilføre fugt og pleje, når man kan se alderstegnene – Anti-age handler i lige så høj grad om at beskytte huden mod de ting, der kan føre til for tidlig ældning af huden, og ved at holde huden gennemfugtet, så fugtbarrieren er beskyttet, er man godt på vej. Advanced Ceramide Capsules’ nye og forbedrede formular indeholder en endnu højere koncentration af de eksisterende revolutionerende ingredienser, og genopbygger ikke alene de vigtige og naturligt forekommende ceramider i huden, men styrker også hudens naturlige fornyelsesproces. Resultatet kan ses efter kun kort tids brug: Huden er synligt fastere, glattere og sundere.

Advanced Ceramide Capsules er helt uden parfume, parabener og konserveringsmidler. Produkterne fås hos din lokale Elizabeth Arden forhandler, og ved Elizabeth Arden-standen hos Magasin og Salling, i hele landet.

Gratis løft til ansigtet

Fra midt i februar kan du prøve den nye behandling – ‘Tone it up’, som helt uden nåle og kemikaler giver dig et øjeblikkeligt ansigtsløft, kun med brug af lavfrekvente strømimpulser. Du finder ‘Tone it up’-behandlingen hos Elizabeth Arden i Magasin og Salling – og den er helt gratis!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive