[single_post_category_name]

3 steps til at mindske de første ældningstegn

Bløde æblekinder, naturlig glød og en smuk hud uden linjer, var hvad vi havde, da vi var i starten af 20’erne. Et udseende man hverken kæmpede for eller satte pris på, før det var for sent – troede vi, men det skal vise sig, at det faktisk ikke er helt for sent endnu.

LÆS OGSÅ: Vinterhud: Få gløden og den friske hud tilbage

De fleste af os her på redaktionen er i slutningen af 20’erne eller i starten af 30’erne. En alder hvor huden tydeligt afslører mangel på pleje, vand og kærlighed. Det er derfor vigtigt, at vi allerede i en tidlig alder begynder at tænke i at forebygge fremtidige ældningstegn. Vi har derfor samlet tre steps til, hvordan du bedst muligt tager kampen op og beholder din naturligt smukke hud. 


Step 1: Husk fugt og væske!
Du har sikkert hørt det 100 gange før, men det er vigtigt, at give din hud masser af fugt samt at drikke de anbefalede 2 liter vand om dagen. Når du er i midten af 20’erne, tænker du måske, at der er lang tid, til du er i nærheden af at få en tør og gammel hud, og det kan du have forholdsvist ret i. Men netop derfor, er det så vigtigt, at du allerede nu går i gang med at tilføre ekstra fugt og pleje til din hud, så du undgår de tidlige ældningstegn.

Et godt tip til masser af fugt, er at bruge et serum under din dagcreme. Advanced Ceramide Capsules fra Elizabeth Arden (Forhandles her og her) er et serum, der beskytter hudens fugtbarriere og tilfører ceramider til huden. Du kan læse mere om serummet lige her.


Step 2: Tag din hudplejerutine op til overvejelse
Din alder ændrer sig, og det samme gør din hud. Du skal ikke bruge den samme hudpleje, når du er 40, som du gjorde, da du var 20. Det er relevant, for din huds skyld, at du med jævne mellemrum tager din hudplejerutine op til overvejelse, og vurderer, hvordan den nuværende rutine fungerer for dig, og hvad du evt. kunne have brug for fremadrettet.


Step 3: Find ud af, hvad din hud har brug for
I forlængelse af step 2 er det vigtigt, at finde ud af præcist hvad din hud har brug for. Elizabeth Arden tilbyder på alle deres stande, muligheden for at få lavet en skin scanning, som fortæller dig din huds tilstand lige nu, og hvad den har brug for. Med et moderne, elektronisk måleapparat måler de din huds elasticitet, pigmentering, struktur og fugtniveau, så de kan vejlede om præcis den hudplejerutine, der matcher din hud – mere smart bliver det altså ikke.

Find din nærmeste Elizabeth Arden stand lige her.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide