[single_post_category_name]

5 mascara fejl du (måske) laver

Mascara er et must for de fleste, men på trods af dette, er der mange af os som laver fejl, når vi bruger det lille skønhedsvidunder. Vi har samlet fem af de mest normale fejl, som vi sikkert alle en gang i mellem laver.

Du pumper din mascara
Vi ved, at du forsøger at få mere mascara ud, men det er altså en dårlig måde at gøre det på. For hver gang pumper mascaraen, så tilfører du luftbobler til den, hvilket gør at den udtørrer hurtigere. Prøv i stedet at køre børsten rundt nede i mascaraen i stedet.

Du rammer ikke begge sider af dine vipper
De fleste af os rammer kun indersiden af vores vipper, men for at få længere, fyldigere og mørkere vipper burde du ramme begge sider – det gør altså en kæmpe forskel. 

Du skynder dig for meget!
Du har sikkert travlt om morgenen, men sørg for at sætte fem ekstra minutter af til din morgenrutine, så du får mest muligt ud af dine vipper. Sørg for at køre børsten langsomt igennem vipperne – dette giver dem et holdbart ekstra løft.

Du bruger kun en mascara
Hvis du ønsker længere, fyldigere og mere buet vipper, så er det en god idé at blande to forskellige slags mascara – eksempelvis en som giver dig længde og en som giver dig ekstra fylde.

Du bruger en gammel mascara
Faktisk skal du skifte din mascara ud hver tredje måned. Gør du ikke det, bliver din mascara tør og dårlig, hvilket kan ses på dine vipper.

Kilde: purewow.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide