[single_post_category_name]

Alternativer til kniven – de hemmelige tips!

Hvis du ikke er helt klar til at tage springet og prøve en af de langsigtede behandlinger, findes der en lang række kortsigtede løsninger, som kan give dig et ”quick fix”. Disse produkter og redskaber er små hjælpere til din daglige skønhedsrutine, men giver dig ikke lige så radikale forandringer som en professionel behandling. Her er et udvalg af DIY redskaber og produkter, som kan hjælpe dig lidt i hverdagen.

Produkter:

1. Hageløft
Magicstripes Chin and Cheek Lifting Mask, 439 kr. En elastisk hydrogelmaske, der er lavet specielt til at give huden i den nederste del af ansigtet et løft samt at minimere rynker i dette område. Derudover booster den hudens blodcirkulation, så huden får en pænere glød. Effekten varer ca. 1-2 dage.

2. Peeling
Philosophy Microdelivery 2-step Overnight Peel, 660 kr. Dette peelingsæt forbedrer tab af fasthed, rynker og forstørrede porer. Lad den sidde natten over, og se en mild effekt næste morgen. Hjemmepeeling kan give en mild effekt, men du skal dog være forsigtig med at sætte næsen op efter en helt ny og forbedret hud.

4. Øjenløft
Magicstripes Eyelid Lifting, 64 stk., 149 kr. Hjælper på tunge øjenlåg, da disse hudvenlige silikonestrips giver et øjeblikkeligt løft.Kan bruges af alle med behov, da de findes i 3 forskellige størrelser. De er perfekte til dig med tunge øjenlåg, da de gør, at du bedre kan se din makeup og får dine øjne til at se mere vågne og friske ud.

DIY-redskaber:

Kollagenbooster
1. Swiss Clinic Swiss Skin Roller (0,2 mm), 299 kr. Rolleren består af mikroskopiske nåle, som rulles hen over huden med let hånd. De små nåle er med til at stimulere hudens produktion af kollagen og nye hudceller og kan over tid mindske linjer, akne ar og misfarvninger.  

Minimere porerne
2. Clinique Sonic Purifying Cleansing Brush, 895 kr. Hvis du døjer med store porer, er det essentielt, at du renser huden grundigt et par gange om ugen. Denne fantastiske ansigtsbørste renser i dybden, og over længere tid vil det mindske synligheden af porerne.

Ansigtsløft
3. The Body Shop Twin-ball Revitalising Facial Massager, 145 kr. Trænger dine muskler i ansigtet til at blive trænet? Med dette apparatstimuleres hudens blodcirkulation, som forbedrer hudens elasticitet, reducerer poser under øjnene og fine linjer, og dine muskler i ansigtet bliver også stimuleret og trænet. Ligesom alle andre muskler i kroppen skal musklerne i ansigtet også trænes for at vedligeholde deres form.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide