Få længere hår med disse 10 nemme tips

Hår gror desværre ikke mere end 1-2 cm om måneden, hvilket godt kan virke som en evighed, hvis du gerne vil gro dit korte hår langt igen. Men der findes dog forskellige metoder til at få processen til at gå en anelse hurtigere. Læs med her, hvor vi har samlet de bedste tips til at få det lange drømmehår – hurtigere.

LÆS OGSÅ: Trine Kjær: Mine 5 beauty-musthaves

1. Start med hovedbunden

Det er ingen hemmelighed, at et stærkt hår starter med en sund hovedbund. Ifølge en nylig undersøgelse, så kan en daglig hovedbundsmassage medføre et tykkere hårstrå. Brug derfor 5 minutter om dagen på at massere din hovedbund – eller endnu bedre, få din kæreste til at gøre det!

2. Udskyd klipningen med gode produkter

Det er en myte, at du skal klippes hver 6.-8. uge, hvis du gerne vil vokse dit hår langt. Hvis du bruger gode hårprodukter, og husker at plejer dit hår med både conditioner og hårkure, samt undgår at skade dit hår med stylingredskaber, så kan du sagtens vente op til et halvt år med at blive klippet. Prøv evt. Hair Perfector fra Olaplex som genopbygger hårstrået.

3. Sov på silke

Når du sover på en glat overflade, så undgår du skadelig friktion som kan få dine hårstrå til at knække. Så for et sundere hår, bør du skifte dine bomulds-pudebetræk ud med silkebetræk.

4. Undgå for meget varme

Du må aldrig både føntørre dit hår OG glatte eller krølle det efterfølgende, på den samme dag. I den ideelle verden bør hår altid lufttørre – men det har vi jo sjældent tid til at vente på. Så for at undgå for meget skade, bør du enten holde dig til at føntørre ELLER bruge stylingredskaber.

5. Giv dit hår en timeout

Du skader dit hår, både når du vasker og styler det. Derfor bør det ske så lidt som muligt. Hvis du kan nøjes med 2 hårvaske om ugen, vil dit hår elske dig for det. Hvis du oplever fedt ved hovedbunden, kan tørshampoo være en god måde at få den friske fornemmelse tilbage igen.

6. Hold din hestehale lav

En lav og løs hestehale er ideel, da en høj og stram hestehale trækker i håret og dermed forårsager, at hårstrået knækker. Det værste du kan gøre er at sætte dit hår op i en høj, stram hestehale, mens det stadig er vådt, da det våde hår er ekstra udsat for skade og knækker derfor nemmere.

7. Brug en bedre børste

En børste med vildvinehår (boar brush) er virkelig investeringen værd! Når du børster dit hår, stimulerer det blodtilstrømningen til din hovedbund, hvilket vil tilføre de nødvendige næringsstoffer til dine hårrødder, som vil gøre dit hår stærkere og mere glansfuldt. Når du børster, vil du også fordele hårbundens naturlige olie til resten af håret, så det holder sig fugtet og beskyttet mod ydre skade. 

8. Bliv mørkere

Når du vælger at afblege eller lysne dit hår, udsætter du dit hår for skade, og det vil efterfølgende have meget nemmere ved at knække. Hvis du drømmer om lange lokker, bør du derfor holde en pause med afblegningen.

LÆS OGSÅ: De kendtes nye trend: bryn med permanent makeup

9. Rens med eddike

Hvis du renser dit hår med æblecidereddike fra tid til anden, vil det både fjerne stylingrester, som dine hårprodukter har svært ved at fjerne 100 %, og lukke hårstrået, så dit hår fremstår mere glansfuldt.

10. Spis hårvitaminer

Der findes produkter på markedet som indeholder vitaminer håret har brug for, for at kunne vokse sig langt og stærkt. SugarBearHair indeholder en kombination af A, C, D, E, B-6 og B12 vitaminer, folinsyre, pantotensyre, iod, zink, cholin, inositol samt biotin, som er den vigtigste aktive ingrediens til et sundt hår. Læs mere om produktet her

Kan indeholde affiliatelinks

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450