Fashion&Beauty

Få et smugkig på marts måneds Goodiebox: Goodieboxprisen 2017

Items

1. En personlig kode fra OrganiCup, som giver dig 20% på deres OrganiCup.

2. Lovegrass fra Clean

3. Hydra-Repair Day Cream fra Grown Alchemist

4. Glowstar Foaming Peeling Perfection Puff fra Starskin

5. Love Face Mist fra Karmameju

6. Cream Heat Spray fra Maria Nila

 

En ny måned betyder også en ny Goodiebox! Og her på redaktionen er vi altid spændte på at se, hvilke lækre produkter vi får ind ad døren! Nu er marts måneds Goodiebox endelig ankommet, og tro os! I har virkelig noget at glæde jer til!

Det er altid en dejlig overraskelse når vi kan løfte låget på Goodiebox og se, hvilke herligheder, der er i vente på os. Og denne måned skuffer i hvert fald heller ikke! For andet år i træk foldes den røde løber ud til Danish Beauty Awards og sammen med dig, skal der findes en vinder af GOODIEBOXPRISEN 2017, ud fra de mange lækre produkter. Denne måned byder Goodiebox på lækkerier i form af lækre creame, face mist til at blive frisket op her i det kommende forår, en lækker frisk duft og en peeling puff – alt sammen, så du får en lækker hud, duft og udstråling. Udover denne måneds lækkerier, giver OrganiCup dig også 20% til køb af deres produkt, så du kan forbedre din menstruation. Du kan godt glæde dig! 🙂

Du kan bestille dit Goodiebox abonnement her!

Artiklen indeholder reklamelinks

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *