[single_post_category_name]

Om et silkeglat serum, nedgroede tånegle & en meget flot kjole!

Er du bekendt med Elizabeth Ardens Ceramide Capsules? Nej, godt så… Men det er jeg! Jeg prøvede dem for første gang for snart 1,5 år siden, da jeg besøgte Elizabeth Ardens hovedsæde i New York (pretty nice!). Det fedeste ved dette serum er, at det giver effekt lige så snart, at du har påført det. Du kan se og mærke hudens blødhed med det samme. Kapslerne bliver nu relanceret med en ny og forbedret formular (ikke dårligt; for de var allerede super, så nu er de bare blevet super duper!), og ændrer navn til Advanced Ceramide Capsules. Det fede er dog, at prisen ikke ændrer sig! Du får bare et bedre produkt til prisen!! What’s not to like?

LÆS OGSÅ: Vinterhud: Få gløden og den friske hud tilbage 

De er både uden parfume og konserveringsmidler (parabener etc.), hvilket vi jo godt kan lide her i Danmark. Jeg har personligt aldrig gået så meget op i det – på nær lige med parfume – men det kom sig af, at jeg havde børneeksem i en ret sen alder (sådan i 30’erne) og kunne pludselig ikke tåle parfume. Børneeksemen er væk, og jeg kan godt tåle parfume nu. Men efter baby etc. er det rart at vide, at det man kommer på huden, ikke er (alt for) homonforstyrrende – det er jeg nok i forvejen!

Jeg kan godt lide at bruge kapslerne, gamle som nye – hovedsageligt fordi de virker, så snart man har påført serummet. Huden bliver med det samme silkeblød. Jeg bruger bl.a. de små kapsler, inden jeg skal lægge makeup til et rød-løber-event. Altså, lige inden krigsmasken skal lægges. Det giver den bedste overflade at ”arbejde” på. Jeg føler, at jeg får en lækker, blød hud som lige får det ekstra pep, inden der skal flere lag foundation over. For ja, jeg plastrer min hud til med al den makeup, jeg kan komme i nærheden af! Jeg skam-ser Instagram-videoer, og mit feed er proppet med makeup-duller der på no time lægger den vildeste Kardashian makeup – de er fulde af hvide og brune streger i hele ansigtet, inden de blender og viser et slutresultat, hvor man næsten ikke er sikker på, at det er den selvsamme person. Jeg synes det er voldsomt så meget foundation, de kommer i deres ansigt. Man vil i hvert fald nødigt give dem et knus. Nogle gange tror jeg slet ikke, at det er foundation, men nærmere sådan noget teatermakeup der skal kunne ses helt nede fra bagerste række. Dækcreme, som det vist hedder.  

Jeg ved godt, at jeg også skriver, at jeg også plastrer mit eget ansigt til, for det føler jeg faktisk, at jeg gør, men jeg er langt fra på samme niveau som disse piger. Men jeg må indrømme, at jeg elsker det. Både at se videoerne, og selv lægge min egen version. Den får hele armen, og som sagt går arbejdet allerede i gang i processen med afrensningen og forberedelsen med masker, cremer og selvfølgelig de nye Advanced Ceramide Capsules fra Elizabeth Arden. Det er heaven!

Fredag d. 10. marts skulle jeg for eksempel til Billedbladets Guldfest, og jeg havde en skøn kjole på, som jeg lige har købt i Thailand. Manden der har syet den, solgte den selv til mig – og sikke han kunne sy! Jeg har døbt den The Prom Dress, og den fik altså sin debut på den røde løber til Guldfesten. Skovalget var et helvede, da mine fødder IKKE er tilbage til normalstørrelse efter graviditeten, dvs. at min tidligere str. 39 er en str. 40 nu. Men det er mine sko ikke, de er stadig str. 39, så det har resulteret i en nedgroet storetånegl, der gør SÅ ondt, at jeg har proklameret over for Liam, at det er værre end at føde – og det står jeg (næsten) ved… Jeg har lige nu kun to par sko, jeg kan gå i (passe): Det er mine bamsesko og et par gamle kondisko. De gik ikke så godt til prom-kjolen.  

Jeg fandt dog en sandal jeg liiiige kunne være i … i et par timer… og blev enig med mig selv om, at jeg jo måtte tage hjem, hvis det blev for slemt. Jeg skulle jo alligevel også hjem og holdes vågen af baby 7 gange i nattens løb, og op kl 06 – så ja, hvad kan jeg sige, that’s party life post birth… Derfor må jeg også sige, at de små hjælpemidler i hverdagen, der kan give mig en følelse af at være frisk, virkelig er kærkomment – og det er også én af grundene til, at jeg godt kan lide Advanced Ceramide Capsules fra Elizabeth Arden. De giver min hud et øjeblikkeligt pift med fugt og friskhed.

En lille bonusinfo herfra er, at du lige nu kan smutte forbi Elizabeth Ardens stand i Magasin, Salling og Illum og prøve deres nye ’Tone it up’-behandling, hvor et apparat sender lavfrekvens-strømninger ind i din hud… Meget teknisk, men se det som en mini-workout af dine ansigtsmuskler der er med til at give et løft til ansigtet! Og det er ganske gratis! 

Enjoy!!

xxx
Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide