[single_post_category_name]

Trine Kjær: Mine 5 beauty-musthaves

Blogger Trine Kjær har ikke kun styr på den nyeste mode, hun er også helt med på beatet, når det gælder skønhed og hudpleje. Trine står bag hudplejeserien Trines Wardrobe, som er budgetvenlige produkter, fri for parabener. Vi har spurgt den smukke fashionista om, hvilke fem skønhedsprodukter, hun ikke kan undvære på badeværelseshylden. Her kan du se hvilke musthave-produkter, Trine har valgt.

LÆS OGSÅ: De kendtes nye trend: bryn med permanent makeup

1. 

Saltwater Spray fra Trines Wardrobe, 90 kr.

“Dette var det første produkt, jeg overhovedet udviklede, og det er stadig fuldkommen uundværligt i mit skønhedsritual. Hver dag sprayer jeg 5-10 spray i håret, og kræmmer det lidt op, for at opnå naturligt fald. Den er uden parabener og parfume.”

2.

Børste fra Mason Pearson, 545 kr.

“Jeg kan ikke leve uden mine Mason Pearson børster. Jeg har en lille i lyserød, som jeg altid har med mig i tasken, og så en stor jeg bruger derhjemme. De er dyre, men når man har langt hår som mig, så er de hver en krone værd.”

3.

Certified Organic Rosehip Oil fra Trilogy, 329 kr.

“Det er faktisk den nyeste tilføjelse til mine skønhedsrutiner. Jeg masserer den ind i ansigtet om aftenen inden sengetid, så den kan ligge og trække ind i huden, mens jeg sover.”

4.

Illuminator Copacabana fra Nars, 230 kr.

“Er der en ting, der på 0,5 kan få ansigtet til at se mere friskt, lækkert og gennemfugtet ud, så er det en highlighter. Jeg sværger til den her highlighter fra NARS, som jeg bruger over kindbenene, over læbebuen, på næserygge og i øjenkrogene”

5.

Face Cream fra Trines Wardrobe, 140 kr.

“Jeg bruger min ansigtscreme året rundt. Den er uden parabener og parfume og kan derfor også bruges, nu hvor jeg er gravid.”

LÆS OGSÅ: Det fortæller din hud om din krops tilstand

Kan indeholde affiliatelinks

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide