Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Shu Uemura Urban Moisture Masque

Emballagen siger ret meget om et produkt, men sommetider kan det også snyde lidt. Men emballagen på Shu Uemuras hårkur er ret luksuriøs, da den er meget robust og derfor kan tåle fx at blive tabt på gulvet. Konsistensen er let men fed og den lægger sig som et lækkert lag rundt om hårets strå. Duften er noget for sig selv. Jeg kan simpelthen ikke sætte ord på det, andet end at den dufter lækkert og samtidig dufter den, som en rigtig lækker spa-forkælelses-hårkur. Jeg er fan! Den dufter hverken af for meget eller for lidt, men efterlader sig en duft, så man tydeligt kan fornemme, at man har gjort noget godt for sit hår. Anden gang jeg prøvede hårkuren, hvor jeg skulle vaske den ud, blev jeg helt overrasket over, hvor tyndt hår jeg havde (tyndere end jeg plejer). Men jeg fandt ud af, at det er fordi at Shu Uemuras hårkur gør, at hårene bliver utrolig fine og at når håret efterfølgende bliver tørret, så får håret en helt anden fylde og føles håret meget tykkere og samtidig let og blødt.

Fås online HER 

< forrige  læs videre >

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være