Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Shu Uemura Urban Moisture Masque

Emballagen siger ret meget om et produkt, men sommetider kan det også snyde lidt. Men emballagen på Shu Uemuras hårkur er ret luksuriøs, da den er meget robust og derfor kan tåle fx at blive tabt på gulvet. Konsistensen er let men fed og den lægger sig som et lækkert lag rundt om hårets strå. Duften er noget for sig selv. Jeg kan simpelthen ikke sætte ord på det, andet end at den dufter lækkert og samtidig dufter den, som en rigtig lækker spa-forkælelses-hårkur. Jeg er fan! Den dufter hverken af for meget eller for lidt, men efterlader sig en duft, så man tydeligt kan fornemme, at man har gjort noget godt for sit hår. Anden gang jeg prøvede hårkuren, hvor jeg skulle vaske den ud, blev jeg helt overrasket over, hvor tyndt hår jeg havde (tyndere end jeg plejer). Men jeg fandt ud af, at det er fordi at Shu Uemuras hårkur gør, at hårene bliver utrolig fine og at når håret efterfølgende bliver tørret, så får håret en helt anden fylde og føles håret meget tykkere og samtidig let og blødt.

Fås online HER 

< forrige  læs videre >

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lækre, sprøde squash-fritter med feta & springløg

Disse lækre, sprøde og fedtede fritter bliver serveret i let variation på mange restauranter på Symi, Grækenland. De smager helt vildt godt – som små friturestegte dejboller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. Det klæ’r dem med masser af den revne squash, som tilfører lidt frisk saftighed, og feta og dild er et smagsmæssigt prik over i’et.

4 britiske serier, vi elsker!

Indeholder reklamelinks til C More Elsker du også britisk tv? Så har streaming-tjenesten C More indgået samarbejde med Britbox, hvilket betyder, at C More nu har