Fashion&Beauty

Nelle Noell: 3 beauty tips du (måske) får brug for

Facts

Nelle Noell

Udd. make up artist, beauty blogger og freelance beauty skribent

Se mere til Nelle påwww.nellenoell.dk og @nellenoell

Nelle Noell er uddannet makeup artist og beauty blogger med et holistisk skønheds tvist! Efter mere end 7 år i beautybranchen og en freelance karriere som makeup artist, giver hun tips, råd og tanker til 360 graders beauty, toppet med et lille drys uperfekte og menneskelige “Nelle-tanker”.
_________ 

I denne video, fortæller jeg om tre beauty tips du kan bruge hvis du har udfordringer med hovedbunden, hårtab, stress, manglende energi. Eller blot er nysgerrig på nogle af de nye beauty tendenser, jeg tror vi kommer til at se mere af i 2017. Links til de omtalte produkter står under videoen. Husk du altid er velkommen til at stille spørgsmål i kommentarfeltet under videoen på YouTube 🙂

LÆS OGSÅ: Nelle Noell: Hverdagsmakeup på under 10 minutter 

God fornøjelse!

 

__________

Links til produkter

Hårklinikken
Ling
Gua Sha
Vitaviva

 

Kærligst
N
___________ 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til mig på min blog www.nellenoell.dk eller via Instagram @nellenoell.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *