Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Maria Nila Structure Repair Masque 

 Allerede efter første gang jeg anvendte Structure Repair Masque, blev jeg positivt overrasket, over den tykke og cremede konsistens, som føles lækker at fordele i håret. Ved anvendelse af produktet, blev jeg hurtigt overbevist om at jeg ved brug af denne hårkur tilførte mit hår nogle gode nærringsstoffer, som virkelig ville reparere skadet, tørt og kemisk behandlet hår og allerede efter første brug, følte jeg at produktet havde haft god indvirkning på mit hår. Mine lyser striber stod mere frem efter brug, og jeg følte ligeledes, at mine spidser havde samlet sig mere end normalt. Den fine grønne farve indikerer et mere naturligt produkt med økologiske ingredienser, hvilket produktet i høj grad lever op til, ved både at være sulfat- og parabenefri og ved at indeholde 100 % veganske ingredienser. Det første jeg blev mødt af ved anvendelse af hårkuren, var dog den massive pebermynteduft, som stadig var til at dufte efter produktet var vasket ud, men effekten var jeg ikke desto mindre meget tilfreds med. 

Fås online HER

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet