Fashion&Beauty

Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Maria Nila Structure Repair Masque 

 Allerede efter første gang jeg anvendte Structure Repair Masque, blev jeg positivt overrasket, over den tykke og cremede konsistens, som føles lækker at fordele i håret. Ved anvendelse af produktet, blev jeg hurtigt overbevist om at jeg ved brug af denne hårkur tilførte mit hår nogle gode nærringsstoffer, som virkelig ville reparere skadet, tørt og kemisk behandlet hår og allerede efter første brug, følte jeg at produktet havde haft god indvirkning på mit hår. Mine lyser striber stod mere frem efter brug, og jeg følte ligeledes, at mine spidser havde samlet sig mere end normalt. Den fine grønne farve indikerer et mere naturligt produkt med økologiske ingredienser, hvilket produktet i høj grad lever op til, ved både at være sulfat- og parabenefri og ved at indeholde 100 % veganske ingredienser. Det første jeg blev mødt af ved anvendelse af hårkuren, var dog den massive pebermynteduft, som stadig var til at dufte efter produktet var vasket ud, men effekten var jeg ikke desto mindre meget tilfreds med. 

Fås online HER

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *