[single_post_category_name]

My Daily Routine: Emilie Lilja

Trænger du til at forny din skønhedsrutine? Så deler den smukke Emilie Lilja sine daglige skønhedsrutiner med dig. Læs med og lad dig inspirere.

Hvordan ser din daglige skønhedsrutine ud? 
Jeg står op om morgenen og vasker mit hoved med iskoldt vand og renser med Makeup Remover Soap fra Mario Badescu. Derefter bruger jeg DermaClear Serum fra Dermaquest, som hjælper med at dæmpe min talgproduktion. Til slut bruger jeg Oil Free Moisturizer med SPF 30 som min dagcreme, også fra Mario Badescu.

Make-up remover soap fra Mario Badescu – Oil Free Moisturizer fra Mario Badescu – DermaClear Serum fra Dermaquest

Af makeup bruger jeg generelt ikke særlig meget – faktisk er fire produkter nok:

Concealer fra YSL – Hoola bronze powder fra Benefit – Buriti bronzer på øjne og kindben fra RMS beauty – Lashblast mascara fra Covergirl 

Hvor lang tid bruger du på din daglige rutine?
Maks. 30 minutter fra jeg står ud af sengen. Mit hår gør jeg egentlig ikke så meget ved, faktisk bare en smule saltspray, og så er jeg good to go. 

Har du et enkelt produkt, som du ikke kan undvære?
Jeg er for nylig blevet helt afhængig af Magic Stripes’ nye Wake Me Up Eye Patches. De er guld værd, inden jeg får makeup på om morgenen, under en skydning, eller når jeg har været ude og spille til sent om natten og skal op næste morgen og se frisk ud. De hjælper helt overdrevet!

Wake Me Up Eye Patches fra Magic Stripes

Hvordan føler du dig uden makeup?
Godt tilpas! Jeg er lidt for meget en drengepige til at kunne administrere for meget makeup, så når jeg kan komme til det, så skal det hele helst af.

Hvad gør du, når du skal være ekstra lækker?
Når jeg virkelig skal gøre noget ud af mig selv, kan jeg godt lide at have tiden til det. Der starter jeg med at bruge Hyaluronic Treatment Mask fra Magic Stripes, som hjælper med at gennemfugte og opstramme min hud, så den får en dejlig glød. Dertil add’er jeg lidt ekstra makeup i form af en eyeliner, en øjenskygge eller en rød/pink læbestift og dertil neglelak. Så kører det! 

Hyaluronic Treatment Mask fra Magic Stripes – Læbestift fra Clarins – Øjenskygge fra Clarins – Eyeliner fra Estée Lauder

Kan indeholde affiliate links

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide