Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Maria Nila True Soft Masque

Da jeg først så emballagen var jeg allerede positiv over at skulle afprøve hårkuren. Når emballagen ser indbydende ud, giver det en helt anden lyst til at prøve tingene af. Og så vil den også pynte på badeværelset. Konsistensen har en fin fedme, der hverken er for fed eller for tynd. Den har en dejligt duft, måske lidt parfumeret, af nyvasket og friske blomster. Jeg kan personligt godt lide lidt duft, når jeg bruger hårprodukter, men oplever oftes, at duften forsvinder igen, lige så snart det er vasker ud. Men den her duft har holdt ved i en mild form hele dagen. Allerede efter første test af hårkuren kunne jeg mærke og se en forskel. Jeg har i forvejen et meget langt, tyndt og sart blondt hår, som har en del glans og ofte oplever elektricitet ved styling, men jeg kunne tydeligt mærke og se på mit hår (særligt i spidserne) at det var blevet langt mere blødt og velplejet, og meget mindre elektrisk.

Fås online HER

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være