Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Living Proof Restore Mask Treatment

Min første tanke, da jeg skruede låget af den pæne lilla bøtte, var at – hold nu op, hvor dufter den dejligt! Hvis du helst vil undgå parfume i dine produkter, er denne nok ikke ligefrem skabt til dig. Men heldigvis er jeg ret vild med, at især mine hårprodukter har en dejlig duft, og det må man sige at Living Proof er en garant for. Konsistensen er lige som den skal være – fed nok til at man ikke skal bruge halvdelen af bøtten på en gang, men ikke så fed at den tynger. Da jeg afbleger mit hår, og det derfor er ret(!) medtaget, forventer jeg ikke, at den fremtryller et sundt hår. Men jeg synes alligevel, at jeg kan se en nævneværdig forskel, og håret bliver virkelig blødt. Dette er også en af de få hårkure som ikke gør mit hår tungt og fladt – hvilket er et kæmpe plus i min bog!

Fås online HER

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og