[single_post_category_name]

Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Davines Naturaltech Nourishing Hair Building Pak

Emballagen har et lidt maskulint, men super flot look. Det er en af de hårkure, som man gerne vil have stående fremme. Når man tager hårkuren på fingrene mærker man lynhurtigt den bløde og dejlige konsistens. Den dufter en smule stærkt, men også som noget, der virkelig går ind og virker. Lige så snart man tager kuren i spidserne, kan man mærke, hvordan den går ind og blødgør håret – en super dejlig fornemmelse! Efter at have vasket kuren ud, er dine lokker dejligt bløde og nemme at køre børsten igennem.
Kuren er til dem som har tørt eller ødelagt hår. Da jeg er en af dem, som ikke går til frisør så ofte, som jeg burde, så er mine spidser meget ødelagte. Dog giver denne kur mig mere glans, og giver mit hår et mere sundt look – så kan jeg måske godt vente lidt med den frisørtid alligevel 😉

Fås online HER

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide