[single_post_category_name]

Team ChriChri tester: Plejende hårkure 

John Frieda Frizz Recovery Intensive Masque 

Jeg har nu benyttet hårkuren i en måneds tid, og jeg er faktisk positivt overrasket! Mit hår har været igennem en del i løbet af årene, og jeg får stadig lavet striber hver 3 måned, hvilket jo heller ikke er sææærligt godt for håret (kvinder…) MEN men men, det er faktisk gået sådan, at jeg har fået komplimenter, fordi mit hår ser så blødt ud! Hey hey, tænker man så, så må der da være noget om snakken! 😉 Helt personligt har jeg kunnet mærke en forskel, og det er bestemt blevet nemmere at redde ud, når jeg har været i bad (hallelujah!) Selve farven på emballagen er jeg ret vild med, elsker den lilla farve, men jeg har det bedst med tuber frem for krukker, hvor man skal have hele klør fem nede i bøtten. Duften derimod er bare mums! Det er svært at beskrive, men den er i hvert fald frisk og lækker! Det samme er konsistensen, som er dejlig let og blød at påføre i håret. Så… Lever den op til hvad den lover? JA, til den pris er det bestemt en udmærket hårkur, hvor man faktisk kan mærke en forskel! Så alt i alt er det et produkt jeg anbefaler til jer dejlige damer, der kæmper med lettere kruset hår, som jeg.

Fås online HER

< FORRIGE

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide