Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Mythos Hair Mask

Denne hårmaske leveres i en tube hvilket er praktisk! Jeg er ikke så vild med krukker, da det ofte giver større sandsynlighed for bakterier, fordi man skal have fingrene ned i produktet. Desværre synes jeg ikke, at emballagen nødvendigvis virker så luksuriøs, men praktisk er den helt i top. Konsistensen på Mythos hårkur er umiddelbart meget lækker. Den er ikke for fed i konsistensen og er derfor nem at påføre i et jævnt lag på håret. Heldigvis dufter hårmasken fra Mythos meget mildt. Jeg har en sart hovedbund, og generelt er der en tendens til, at produkter med kraftig duft ikke passer godt til min sarte hovedbund. Når Mythos’ hårkur er påført i vådt hår, kan man hurtigt mærke at håret bliver blødt og dejligt. Det var skønt at se mit trætte og slidte hår få lidt liv igen og en følelse af fornyet styrke, uden at det blev fladt! Det var jo klart også fordel, at min hovedbund ikke slog ud efter brug af produktet. Skønt naturligt produkt, som selvfølgelig også er fri for parabener. 

Fås online HER

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være