Fashion&Beauty

Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Mythos Hair Mask

Denne hårmaske leveres i en tube hvilket er praktisk! Jeg er ikke så vild med krukker, da det ofte giver større sandsynlighed for bakterier, fordi man skal have fingrene ned i produktet. Desværre synes jeg ikke, at emballagen nødvendigvis virker så luksuriøs, men praktisk er den helt i top. Konsistensen på Mythos hårkur er umiddelbart meget lækker. Den er ikke for fed i konsistensen og er derfor nem at påføre i et jævnt lag på håret. Heldigvis dufter hårmasken fra Mythos meget mildt. Jeg har en sart hovedbund, og generelt er der en tendens til, at produkter med kraftig duft ikke passer godt til min sarte hovedbund. Når Mythos’ hårkur er påført i vådt hår, kan man hurtigt mærke at håret bliver blødt og dejligt. Det var skønt at se mit trætte og slidte hår få lidt liv igen og en følelse af fornyet styrke, uden at det blev fladt! Det var jo klart også fordel, at min hovedbund ikke slog ud efter brug af produktet. Skønt naturligt produkt, som selvfølgelig også er fri for parabener. 

Fås online HER

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *