Guide: Sådan får du perfekte bryn

Der har aldrig været så meget fokus på øjenbryn, som der er i dag. Vi er (heldigvis) kommet videre fra de helt tynde, overplukkede 90’er-bryn, og over mod mere naturlige bryn. Men naturlige bryn skal også groomes, for at de bliver helt perfekte. Her guider vi dig til de perfekte bryn, du altid har drømt om…

LÆS OGSÅ: Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Trin 1: Lad dem være

Hvis du ivrigt plukker med pincetten, så snart du aner bare skyggen af et hår, så bliver dette nok lidt af en udfordring for dig. Men prøv at lade dine bryn være i 6-8 uger, før du plukker dem igen. På denne måde får dine bryn lov til at vokse frem i sin naturlige form.

Trin 2: Find den rigtige form

Du finder frem til den rigtige form, ved at tage din brynblyant og holde den lodret langs næsefløjen og op mod brynets begyndelse. Der hvor kanten af blyant rammer, skal dit øjenbryn begynde. På samme måde tager du din brynblyant, som du stadig holder langs næsen, og lader den dale ned til øjets yderste kant. I den linje, hvor spidsen af blyanten rammer, skal dit øjenbryn slutte.

Trin 3: Trim dem

Dine bryn skal også trimmes. Den bedste måde at gøre det på, er at få fat i en brynbørste og rede dine hår opad. De hår der stritter over dine bryn kan du trimme forsigtigt med en saks – kun de meget lange hår!

Trin 4: Pluk dem

Det er utroligt vigtigt, at du har en rigtig god pincet. Når du plukker dine bryn, så sørg for at plukke i hårets gro-retning, da det er mindre smertefuldt. Husk altid at plukke i naturligt dagslys, og pluk aldrig hår over brynet. 

LÆS OGSÅ: 10 effektive solcremer der beskytter dig mod forårssolen 

Trin 5: Fyld dem ud

Hvis du har “huller” i brynet, kan du fylde dem ud med en god brynpen eller brynpudder, hvor farven matcher din egen brynfarve. Er der steder i dit bryn, hvor du mangler hår, kan du bruge din brynpen til at tegne dem op, men husk at du skal simulere dine egne hår, så derfor skal du altid tegne små streger af et brynhårslængde, i stedet for én lang streg.

Kan indeholde affiliatelinks

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være