[single_post_category_name]

10 naturlige skønhedsboostere, der vil gøre mirakler for din hud

Vi sukker alle efter den helt perfekte hud og den helt rigtige glød. Men hvilke ingredienser skal man gå efter for at få den allermest effektive hudpleje og de mest tydelige resultater, hvis man gerne vil undgå skadelig og hormonforstyrrende kemi? Det giver vi dig svaret på herunder.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan får du perfekte bryn

1. Avokadoolie

De lækre avokadoer er ikke kun skønne i maden. Avokadoer indeholder nemlig en stor mængde B-vitaminer og sunde fedtsyrer som giver din hud fugt og kan også afhjælpe et hævet ansigt.

Du finder avokadolie i: Ole Henriksen Body Sleek Hydrating Lotion

2. Bamusekstrakt

Du kender sikkert bambus fra naturen, hvor den for mange kan være lidt af en pestilens at slippe af med, men vidste du, at den stærke plante også er god for huden? Bamusekstrakt er meget absorberende, og bruges derfor tit i pudder, deodoranter og hårprodukter til at mattere og opsuge fugt og olie. Denne ingrediens styrker og forbedrer også din hudkvalitet. 

Du finder bambusekstrakt i: Clinique Cityblock Clay Mask Scrub

3. Figenkaktus-olie

Din hud har brug for aminosyrer og antioxidanter til at bibeholde et sundt udseende og en frisk glød. Til dette formål er figenkaktus-olie helt ideel, og den indeholder yderligere en høj mængde E-vitamin. Det er den mest effektive kombination, du overhovedet kan finde, til at bekæmpe fine linjer og reducere rynker.

Du finder figenkaktus-olie i: Cosmos Co Barbary Fig Oil Anti Age Serum

4. Kameliaolie

Camellia Sinensis er den plante, vi får den skønne grønne te fra. Men udover at bidrage til vores eftermiddagste, så kan denne plante også gøre mirakler for din hud. Kameliaolie virker yderst fugtgivende for huden og giver dig en fantastisk glød. Du kan også bruge olien til at fjerne din makeup.

Du finder kameliaolie i: Shu Uemura Essence Absolu Leave-in Oil

5. Klorofyl

Klorofyl lyder måske både giftigt og farligt, men det er faktisk sunde, grønne molekyler fundet i alger. Denne skønhedsbooster hydrerer og ilter din hud, og vil med garanti give dig den glød, du altid har drømt om.

Du finder klorofyl i: Superfruit Spirulina Pulver

6. Lærketræ-ekstrakt

Denne ingrediens består af sukkermolekyler, og er faktisk blandt skønhedseksperternes favoritter. Lærketræ-ekstrakt, også kaldet galactoarabinan, fremmer cellefornyelsen mere end nogen anden ingrediens. Derudover er det også anti-inflammatorisk, så det forårsager ikke hudirritation, selv ved de mest sensitive hudtyper.

Du finder lærketræ-ekstrakt i: Green People Foaming Face Wash

7. Jojobaolie

Du har sikkert hørt om denne skønhedsfremmende olie, men det er ikke blevet så populært uden grund. Jojobaolie er blevet brugt inden for hudpleje i evigheder. Den er let, fugtgivende og tilstopper ikke porerne. Det du måske ikke vidste om denne olie er, at det er den olie der kommer tættest på at matche din huds naturlige olier, og er derfor god til alle hudtyper.

Du finder jojobaolie i: Dr. Scheller Jojoba Dagcreme

8. Kakadu Plum ekstrakt

Denne beautybooster kommer fra en australsk frugt kaldet Kakadu Plum. Ekstraktet har det højeste C-vitamin indhold i hele verden! C-vitamin er særligt godt for huden, da det kan reducere forekomsten af pigmentforandringer, og hjælper også med at ensarte hudtonen.

Du finder kakadu plum ekstrakt i: Jurlique Herbal Recovery Night Cream

9. Abrikoskerneolie

Abrikoskerneolien indeholder en stor mængde A, C, og E-vitamin, og har en fantastisk evne til at blødgøre huden, uden at fedte den. Har du tendens til tør, ru eller skadet hud, bør du derfor gå efter denne olie.

Du finder abrikoskerneolie i: Dior Hydra Life Fresh Jelly Mask

10. Hindbærkerneolie

Hindbærkerneolie indeholder både store mængder A og E-vitamin, sunde fedtsyrer og tilbyder en naturlig form for solbeskyttende egenskaber, samtidig med at den blødgør huden, nedtoner irritation og inflammation. Den er helt ideel til både sensitiv og moden hud. 

Du finder hindbærkerneolie i: Madara Superseed Anti-Age Beauty Oil

LÆS OGSÅ: Team ChriChri tester: Plejende hårkure

Kan indeholde affiliatelinks

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide