Den ultimative guide til Danmarks bedste spaoplevelser

Trænger du til et pusterum fra hverdagens stress og jag, så bør du unde dig selv et besøg på et af Danmarks bedste spaer, hvor du kan komme helt ned i gear. Her er der absolut garanti for lækker afslapning, ro og ren nydelse… Et spaophold er også en skøn gave at give til kæresten, som I kan dele sammen, eller en lækker mulighed for kvalitetstid med veninderne. Se med herunder, hvor vi guider dig til de bedste spaoplevelser.

LÆS OGSÅ: Skab spa-stemning på badeværelset

1. Ystad Saltsjöbad

Okay, denne hører jo nok egentlig ikke med under en guide til danske oplevelser, da Ystad Saltsjöbad ligger i Sverige. Men den har alligevel sneget sig ind som nummer 1 på listen, ikke kun fordi at Ystad kun befinder sig en kort køretur fra København, men også fordi at denne spa er i en hel klasse for sig. Det er ikke uden grund at dit Instagram-feed svømmer over med billeder fra dette luksuriøse sted, hvor du finder det allerhøjeste niveau af behandlinger, eksklusive omgivelser, spaoplevelser og ren afslapning.

Ystad Saltsjöbad er placeret blot 20 meter fra det åbne hav, og tilbyder spaoplevelser helt udover det sædvanlige. Du kan blandt andet nyde den helt fantastiske Creek Experience, som er en komplet kropsbehandling med forskellige oplevelser for alle dine sanser. Miljøet minder om en tropisk regnskov med de fire grundelementer luft, ild, jord og vand, og de forskellige oplevelser er inspireret af sparitualer rundt omkring i verden. Med det samme du kommer ind, mødes du af flotte grønne plantevægge hyldet ind i fugtig, varm damp og vandfald, som løber ned langs en stejl stenvæg. I de guldbeklædte mosaikfade opbløder fodsalt fra Det Døde Hav dine fødder. I den mørke lagune dækket med et tågetæppe hænger lianerne ned langs væggene, og du drømmer dig bort til Amazonas herlige laguner. I selve baddelen finder du det tyrkiske bad, Hamam. Her skal kroppen vaskes, skrubbes og skylles af. Alt sker på de opvarmede brikse. Dampen hænger tæt i spabadet og du føler, hvordan sindsroen kryber ind i sjæl og hjerte. Her findes også Rasulen, hvor du smører kroppen ind med speciel marokkansk ler, og lader dampen maksimere kroppens optagelsesevne af lerets mineraler. Et varmt brusebad skyller leret af, og du føler dig frisket op langt ind i porerne. Ind i luftslusen, hvor varm luft tørrer din krop… En helt uforgemmlig oplevelse, som vi giver vores varmeste anbefalinger!

Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
271 39 Ystad
Sverige

2. Hotel Vejlefjord 

Hotel Vejlefjord har eksisteret i mere end 100 år, men er helt med på beatet, når det gælder moderne og luksuriøse spaoplevelser. Stemningen i De Termiske Bade er på en gang pompøs og intim. Højt til loftet, store flader af granit og panoramavinduer til fjorden gør det ekstravagant og luksuriøst, mens hulerne, den levende ild og vandets klukken gør stedet stemningsfuldt og behageligt.Thalasso Spa er smukt og nordisk indrettet. I spaafdelingen kan du få plejende og terapeutiske behandlinger, som efterlader dig afslappet og engleblød – hvor du er sikret ro til fordybelse. Behandlingerne bliver udført af sanseterapeuter i behandlingsrum, hvor der er kælet for indretningen, atmosfæren og oplevelsen.

Hotel Vejlefjord
Sanatorievej 26

7140 Stouby

3. Comwell Kellers Park

Comwell Kellers Park ligger ved Vejle Fjord tæt på Vejle. Hotellet har til huse i smukke historiske bygninger, der er restaureret og ombygget, så stedet i dag fremstår topmoderne, smukt og meget stemningsfyldt. Her finder du luksuriøse spafaciliteter, beliggende med en helt unik udsigt over Vejle Fjord. Comweell Kellers Park er en af de smukkeste steder i Danmark, hvor du kan nyde spafaciliteter og omgivelser samtidigt. Du kan blandt andet opleve Aqua Spa med Relax Sauna, udendørs boblebad, dampbad, pool og koldtvandskar. Kellers Parks Spa har samlet et team af professionelle terapeuter, alle uddannet som fysiurgiske massører, kosmetikere eller kosmetologer, så du er sikret den bedste behandling.

Comwell Kellers Park
H. O. Wildenskovsvej 28
7080 Børkop

4. Kurhotel Skodsborg 

Skodsborg Spa er tegnet af de internationalt anerkendte arkitekter, Henning Larsen Architects, og udsmykket af kunstneren Malene Bach. Her kan du få en afslappende og sanselig oplevelse i spaområdet bestående af 16 forskellige varme og kølende oplevelser som blandt andet består af; Hydrospa på 100 m2 med grotte og massagedyser, udendørs jacuzzi, infrarød varme, soft sauna, hot sauna, hot & cold showers, salt”grotte”, fodbad, dampbad, Rasul, den helt unikke Spa Rain samt svømmebassin på 21 meter. Du kan også nyde roen i den skønne Relax lounge. Skodsborg Spa tilbyder også en bred vifte af skønheds- og velværebehandlinger.

Kurhotel Skodsborg
Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg 
 

LÆS OGSÅ: Ferie i Californien: et getaway for alle sanser!

5. Kurbadet by Ilse Jacobsen

I Kurbadet kan man benytte spaområdet samt nyde en eksklusiv behandling hos en af de dygtige behandlere, hvori der indgår produkter fra Ilse Jacobsens prisvindende skønhedsserie ILSE by ILSE JACOBSEN. Spafaciliteterne omfatter udendørs og indendørs 34 grader varme bassiner med jacuzzidyser, relax område med opvarmede ergonomiske stole, sauna og dampbad. Kurbadet byder også på et væld af luksuriøse behandlinger, hvor sanseoplevelsen er i højsædet. Kurbadets behandlerteam omfatter massører, kosmetolog, fodterapeut, fysioterapeut, osteopat, frisør samt mental wellness-terapi og personlig træning. 

Kurbadet by Ilse Jacobsen
A R Friis Vej 16
3100 Hornbæk

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er