[single_post_category_name]

Få et smugkig i maj måneds Goodiebox

En ny måned betyder også en ny Goodiebox! Og her på redaktionen er vi altid spændte på at se, hvilke lækre produkter vi får ind ad døren! Nu er maj måneds Goodiebox, endelig ankommet, og tro os! I har virkelig noget at glæde jer til! Denne gang er Goodiebox nemlig gået sammen med smykkevirksomheden Hvisk om en special edition box.

Det er altid en dejlig overraskelse at tage låget af sin Goodiebox for at se, hvilke herlige nyheder, der er én i vente – og denne måned skuffer bestemt heller ikke! I den nye Goodiebox x Hvisk edition, er der både pleje til hud og hår, makeup og de fineste vipper der gør dig helt klar til sommerens fester . Du kan godt begynde at glæde dig! 🙂

Du kan bestille dit Goodiebox abonnement her

Artiklen indeholder reklamelinks

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide