[single_post_category_name]

Få hemmeligheden bag Victoria’s Secret modellernes flotte kulør

Til beatet fra nogle af tidens største musikere, toner de smukke modeller frem på podiet til det store Victoria’s Secret Show. En efter en slendrer de ned ad catwalken i takt til musikken, og ser som altid fuldstændig forrygende ud. Men hvordan gør de? Hvordan får de den helt fantastiske glød, som vi andre kun kan sukke efter? Det kan vi nu løfte sløret for!

Hvad skal der egentlig til for at få en engels udseende? Det kan du nu få svar på, da hemmeligheden bag Victoria’s Secret modellernes misundelsesværdige glød endelig er blevet afsløret. Og det er hverken de usunde solarier eller solbadning som kan tage æren for den smukke kulør, men en fuldstændig sund og ufarlig genvej til en lækker brun nuance – nemlig de prisvindende selvbrunere fra Vita Liberata.
Vita Liberatas selvbrunerprodukter er kendt og elsket over hele verden, og er derudover en stor favorit blandt kendisser og makeupartister. Under det seneste Victoria’s Secret show havde man derfor også udvalgt dette populære mærke til at trylle den smukke skinnende kulør frem på modellernes hud. Faktisk blev der brugt intet mindre end 3 liter spraytan, 48 flasker Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse og 12 flasker Body Blur Instant HD Skin Finish – alt sammen fra Vita Liberata. 

En af grundene til at produkterne er blevet så populære er, at de udover at sikre en helt perfekt gylden glød, også er helt fri for skadelige kemikalier, parabener, parfume og alkohol, hvilket betyder, at Vita Liberata er ideel til alle hudtyper. Hvis du ønsker en solbrun hud – uden at skulle eksponeres for de skadelige UV-stråler, så er dette den sundeste, nemmeste og sikreste vej til en flot kulør, med det bedste bruningsresultat.

Makeup og selvbruner i ét

Det er faktisk muligt at opbygge en pæn gylden nuance i ansigtet – samtidig med at du bruger makeup. Vita Liberata har nemlig udviklet verdensnyheden Trystal Minerals som er en bronzing mineralpudder der giver en flot og naturlig dækning med øjeblikkelig farve. Men hvis du bruger mineralpudderet i 4-6 dage i træk, vil den smukke glød holde i op til hele 5 dage efter! Det er ikke kun her på redaktionen, at vi elsker denne nyhed. Trystal Minerals vandt nemlig prisen for Årets Innovation til Danish Beauty Awards 2016.

Anti-age effekt

En anden nyhed som allerede nu er blevet en favorit blandt mange verden over, og en ny uundværlig musthave her hos Team ChriChri, er Self Tanning Anti Age Serum fra Vita Liberata. Produktet genopretter hudens naturlige udstråling, samtidig med at den opbygger og balancerer hudens fugtniveau og bekæmper aldringstegn med sine effektive anti-age fordele. Helt uundværlig på badeværelseshylden!

Få rabat!

Vita Liberata forhandles over hele landet hos kosmetologer, hudplejeklinikker, i Magasin og udvalgte Matas-butikker. Og netop nu er vi så heldige at kunne tilbyde alle vores søde ChriChri-læsere hele 20 % rabat på Vita Liberatas uimodståeligt skønne produkter hos Vita Liberatas webshop, hvis du anvender rabatkoden: ChriChri17 inden den 31. maj 2017.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide