Her er mirakelproduktet som sikrer dig en strålende glød

Hvis man skulle tale om en decideret kilde til evig ungdom, så kommer man ikke uden om Vitamin C. Adskillige studier har vist, at denne antioxidant er en af de bedste antiage-midler på markedet, effektiv til at bekæmpe mørke pletter, stimulere collagen-produktionen og udviske fine linjer – og frem for alt, give en helt fortræffelig glød.

LÆS OGSÅ: Her er kampagnen der ændrede de kvindelige skønhedsidealer

Hvis du er på jagt efter skønhedspleje med Vitamin C, bør du gå efter et serum. Det er nemlig det produkt som kan give dig mest effektivitet for pengene, da det indeholder den højeste koncentration af Vitamin C, også kaldet Ascorbinsyre. Efter du har renset dit ansigt om morgenen, kommer du nogle få dråber af et serum med Vitamin C på den fugtige hud. Husk også halsområdet. Hvis du bruger produktet hver dag, kan du forvente at se resultater efter ca. tre uger, hvor din hudkvalitet vil være forbedret og huden fået en skøn glød. Efter otte til tolv uger, vil du også begynde at se forbedringer i forhold til rynker og hyperpigmentering.

Du finder serum med Vitamin C i følgende produkter:

Truth Serum Collagen Booster fra Ole Henriksen

Radiance Perfection Serum fra REN

Force C Essence fra Helena Rubinstein

Advanced Active Radiance Serum fra Murad

LÆS OGSÅ: 10 naturlige skønhedsboostere, der vil gøre mirakler for din hud

Kan indeholde affiliatelinks

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum