Guide: Sådan lægger du den perfekte highlighter

Indeholder reklamelinks

Glød kan vi ikke få for meget af, og den perfekte highlighter kan hjælpe dig med at skabe den perfekte glød, som du altid har drømt om. Highlighter er et produkt som tiltrækker lyset og skaber en illusion om glans og klarhed, og giver dig den shine og friskhed, som du ville ønske du altid vågnede op med. Derfor guider vi dig her til, hvordan du lægger den perfekte highlighter.

LÆS OGSÅ: Partytime: 10 produkter der sikrer dig det perfekte look

Kendisser sætter ofte highlighter sammen med contouring for at skabe det populære skulpturerede look. Men du behøver ikke at være en mester til contouring for at mestre en lille smule shine. Som alt andet makeup, kommer highlightere i forskellige farver og teksturer, så det passer til alle typer hud og hudfarve.

Første trin: Forbered huden

Din hudplejerutine er et vigtigt første trin for at få det allerbedste resultat ud af din highlighter. En ren, fugtet hud er altafgørende for en sund og naturlig glød. Før du påfører ethvert makeupprodukt, så husk at brug en mild ansigtsvask, eksfoliér og kom dernæst en god fugtgivende creme i ansigtet for at skabe et blødt og glat udgangspunkt.

Andet trin: Prime

I disse dage er en god makeup-primer meget mere end bare en base for makeuppen. Se efter en med gode hydrerende ingredienser som fugtgiver din hud igennem hele dagen og som udjævner og udglatter. Hvis du tilmed finder en primer som tilfører din hud glød, kan du virkelig få det fulde potentiale ud af din highlighter.

Tredje trin: Ensartet hud

Du kan nu ensarte din hudtone med en dækning efter eget valg. Foundation giver dig en mere dækkende effekt, end BB Creams eller farvede dagcremer vil give dig. Så gå efter det look som er mest dig.

Fjerde trin: Highlighter

Det sidste og endelige trin. Nu er du helt klar til at shine bright like a diamond. Brug en highlighter-børste til at påføre en highlighter efter eget valg – pudder, creme, flydende eller gel. Hvis du er i tvivl om, hvordan man påfører en highlighter, så tænk på de punkter i ansigtet som stikker frem, og som naturligt vil fange sollyset: kindben, næseryg, amorbue og fra kæbelinje og ind mod hårgrænsen. En Fan-pensel, som den herunder, kan hjælpe dig med at blende highlighteren og din foundation sammen, så resultatet bliver naturligt og helt perfekt. Husk også en setting powder, efter du har påført highlighteren, så du beholder den skønne glød hele dagen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er