7 favoritter, der redder dit sommerhår 

 Vi elsker sommeren her på redaktionen: Ferie, sol og masser af muligheder for at nyde livet  udenfor efter måneder inden døre. Der findes ikke noget bedre!

LÆS OGSÅ: 10 effektive produkter der vil få bumsen til at forsvinde

Hvad vi ikke er så vilde med, er det som solen gør ved vores hår: Tørre, stride, livløse tjavser, der er skadet af sol, salt og swimmingpoolens klor. Kender du det?

Men det behøver heldigvis ikke at gå så galt. Hvis du beskytter og plejer dit hår ekstra godt, så kan du have lækkert, sundt hår gennem hele sommeren. Vi har samlet vores favoritter til smukt sommerhår her:

Bader du i swimmingpolen på ferien, så husk at gøre håret vådt inden du hopper i. På den måde optager hårstråene ikke så meget klor fra vandet. Efter svømmeturen er det en god idé at bruge en shampoo, der neutraliserer kloren.

 

UV-stråler udtørrer dit hår og det samme gør salt og klor. Derfor er det en god ide at se sig om efter en skånsom shampoo, der ikke bidrager til at udtørre håret yderligere. Juhldal Shampoo no. 1 indeholder bl.a. ekstrakter fra kokos og spinat og nærer hårstrå og hårbund. De naturlige ekstrakter virker som et naturligt, beskyttende solfilter:

 

Er skaden allerede sket, så er der hjælp at hente i den ekstremt fugtgivende, plejende og genopbyggende serie White Truffle Ultra-Rich Moist fra Philip B med hvid trøffelolie og en stribe naturlige ekstrakter fra bl.a. humle og nælde.

Philip B White Truffle Ultra-Rich Moist, 220 ml. 489 kr. Info. om forhandlere på OneBlackCar.com

Ture til stranden, i poolen og varme dage betyder, at mange ender med at vaske håret oftere om sommeren end om vinteren, og det kan udtørre håret. Prøv at springe shampooen over hver anden gang med en ”co-wash”, hvor man blot skyller håret igennem med lidt conditioner. Denne fra ogx dufter himmelsk og tynger ikke håret.

 ogx Coconut Water Conditioner, 385 ml, 90 kr. på matas. dk

Giv håret ekstra kærlighed med en kur en gang om ugen. Har dit hår allerede taget skade så gør behandlingen ekstra dybdevirkende med et lunt håndklæde viklet om håret og lad kuren sidde i et par timer.

Dennis Knudsen Hair Repair Quatro Oil Complex. 80 kr. bl.a. i Føtex og Bilka.

Produkter med gode olier forebygger udtørring og kitter skællagene i hårstrået sammen, så dit hår bliver sundere og fremstår mere blankt og velplejet.

Lernberger Stafsing Styling Oil Booster, Style & Repair. 50 ml. 295 kr. Info. om forhandlere på OneBlackCar.com

Du ved, at solens stråler skader din hud, men de er virker også meget nedbrydende på dit hår. UV-stråler udtørrer håret og ødelægger proteinerne i hårstrået. Derfor er det en rigtig god idé at bruge en decideret solbeskyttelse i dit hår. Denne fra STUHR er et fund til prisen. 

 

LÆS OGSÅ: Sådan får du fine og velplejede sommerfødder

Kan indeholde affillate links 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide