Team ChriChri tester: Volumespray til håret

Volume in Powder fra Kérastase

Som altid præsenterer Kérastase deres produkter på en super smuk måde. Med deres Volume In Powder, får man en lækker lilla spray, med et luksuriøst look. Jeg ELSKER duften! Den er virkelig SÅ lækker. Duften er utrolig frisk og får håret til at dufte af, at man har været en tur til frisøren. V.I.P. Volume In Powder, er som navnet en pudderspray som føles meget fin og luftig når den kommer i håret. Mange volumen sprays kan give en fedtet følelse i håret for at kunne skabe et fyldigt hår, men jeg synes bestemt, at Kérastase formår at holde deres volumen spray let og luftig – perfekt til mit fine/tynde hår.

Jeg har brugt Kérastase Volumen Spray i nyvasket hår, hvor jeg har sprayet det øverst i håret for at få lidt mere fylde. Det har været med til at holde lidt mere styr på mit fine og til tider ustyrlige hår, hvilket er super lækkert. Jeg synes helt klart, at produktet holder hvad den lover. Man bliver lovet et produkt som skaber tekstur og som gør det nemt at style – og det må man sige at man får. Så jeg er meget tilfreds! Jeg har valgt at give den 6 hjerter. Jeg har en kæmpe kærlighed for Kérastase generelt og endnu engang formår de at imponere!

Fås online HER 

< FORRIGE  LÆS VIDERE >

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være