Dette geniale trick vil få din neglelak til at holde længere

Særligt her i sommeren findes der intet værre (okay, det er måske en overdrivelse), når man har brugt lang tid på at lægge den perfekte neglelak, hvorefter den kun holder i to dage. Måske tænker du, at det er neglelakken der er dårlig, eller, at du ikke ventede længe nok, i forhold til at lade det tørre, men måske er det fordi du mangler ét meget vigtigt step…

LÆS OGÅS: Derfor bliver dine negle ved med at knække

at rense dine negle med neglelakfjerner først!

Har du allerede helt rene negle, kan det virker ret så fjollet, at skulle rense af inden, men faktisk vil dét forhindre neglelakken i at klistre. Vidste I det? Det gjorde vi i hvert fald ikke.

Ved at bruge neglelaksfjerner inden du lægger ny neglelak, fjerner du nemlig alle de naturlige olier fra dine negle og gør at neglelakken bedre kan sidde fast – dette gælder både med eller uden acetone.

LÆS OGSÅ: 7 øjenbryns fejl, du skal stoppe med at lave!

Så husk på dette tip næste gang du skal lægge neglelak, så er du sikret en lak der holder fra 5 til 7 dage, i stedet for blot to.  

Kilde: womansday.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum