Fashion&Beauty

Festival Fever: Få et smugkig i den nye Goodiebox

Items

1. Hårbånd fra Goodiebox

2. Nail Lacquer fra Emité Makeup

3. Mini Kabuki Brush fra Bellápierre

4. Blush Cheek Powder fra Modelco

5. Pure Clay Glow Maske fra L’Oréal

6. Intim Easy Shave Gel fra RSFU

7. Dry Shampoo fra Girlz Only

8. Sensibio H20 Solution Miceallarere fra Bioderma

Med en ny måned, følger en nye Goodiebox og i anledning af alle de skønne festivaler, har vi modtaget en box fyldt med lækkerier! Har du mon modtaget den? I hvert fald har du noget at glæde dig til. Månedens ‘Festival fever’ Goodiebox dig nemlig klar til at turnere hele Danmark rundt på festivaler og har derfor pakket det allermest nødvendige for dig. 

Med alt fra en lækker tørshampoo, til den lækreste sommerlige neglelak, har du rig mulighed for, at komme igennem festivalen ren og lækker. Ikke nok med det, så kan du også nyde lidt selvforkælelse efter en uge på festival, med en skøn ansigtsmaske som gør noget godt for din hud. Når det så er sagt, så kan det jo være at du slet ikke er festivalstypen, men så er det godt, at den nye Goodiebox også kan medbringes til en sommerhustur ved Vestkysten. Så uanset om du er til festival, så kan du godt begynde at glæde dig 🙂 

Du kan bestille dit Goodiebox abonnement her.

Artiklen indeholder reklamelinks

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *