[single_post_category_name]

Christiane: Min daglige rutine

Endnu engang har jeg været så heldig, at modtage de skønneste produkter fra My Moments by Matas. Serien består af 13 produkter i alt, som bygger på 3 serier: den blå som er en ’Refreshing’, den lyserøde som er ’Relaxing’ og ’FaceCare’ serien – den fine æggeskalsfarvede, som jeg har valgt at gå i dybden med i dag, hvor jeg viser min daglige rutine. 

LÆS OGSÅ: Om et silkeglat serum, nedgroede tånegle & en meget flot kjole! 

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed, at jeg går med meget makeup – som i stort set hver dag. Derfor er det også sundt, at huden er helt ren efter en lang dag. Som regel er jeg typen der glemmer at rense min hud. Eller nej, jeg fravælger det, simpelthen fordi, jeg ELSKER at kunne sove bare lidt længere 😉 Derfor går jeg i stedet i bad om aftenen og nyder, at kunne have tid til lidt selvforkælelse om morgenen (hvis Constantin tillader det. You never know!). Særligt selvforkælelsen får jeg uden tvivl, med My Moments by Matas Face Care serie. 

Face Care serien som jeg bruger består af 3 produkter. Den første er deres Silky Softening Cleansing Foam. Jeg eeeelsker Foam når det kommer til at rense mit ansigt og lige denne, er utrolig lækker – særligt til en ’Makeup Lover’ som mig. Udover det er der deres Boosting Vitamin Gel Mask vitamin gel mask, som skal sidde på huden i ca. 10 til 15 minutter, hvilket passer perfekt så man lige kan nå en hurtig kop kaffe. Den er virkelig fantastisk! Masken består af nordiske ingredienser og det lækre ved det er, at den efterlader min hud lækker og giver en blød og behagelig tekstur.

Der er noget dejligt ved at bruge en ansigtsmaske og det er som om, at vi kun tror at vi kan forkæle os på den måde hvis vi tager på skønhedsklinikker i byen. Men man kan da lige så godt tage forkælelsen med hjem og lave et ritual ud af det!! Så det er altså blevet det nye herhjemme – my private beauty salon! 

LÆS OGSÅ: Sommer must haves: Shop Christianes favoritter

Nå, men efter at jeg har forkælet mig selv med Foam og Gel Masken, så slutter jeg af med Rich Hydrating Face Cream, så jeg er klar til at kunne lægge dagens makeup og viola, så er jeg good to go.<3 Jeg kan virkelig anbefale Face Care serien fra My Moments by Matas. Den er flot at have stående på badeværelset, den er lækker og så har den en skøn duft! 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide