Sådan bevarer du sommerkuløren

Indeholder reklamelinks.

Har du tilbragt hele weekenden på stranden i det gode vejr? Eller er du på vej sydpå for at nyde din ferie under solens stråler? Så bør du læse med her. For lige så skønt det føles at have opbygget en fin sommerglød, lige så ærgerligt er det at se den falme få uger efter. Hvis du vil vide, hvordan du bevarer den skønne brune sommerkulør i længere tid, så se med herunder, hvor vi giver dig de bedste tricks til at bevare sommerkuløren.

LÆS OGSÅ: 10 tips til at lindre en solskoldet hud

Kolde brusebade

Varme brusebade er virkelig ikke gode for en solkysset hud. De varme stråler fra bruseren vil nemlig dehydrere og udtørre din hud, og derfor få din hud til at skalle. Du bør derfor altid holde dig til kølige brusebade med let lunken vand, hvis du vil bevare den fine, gyldne sommerkulør.

Brug rigeligt med bodylotion

Det er vigtigt, at du forhindrer din hud i at udtørre, for at holde på kuløren. Derfor bør du smøre kroppen ind i en god bodylotion hver dag. En fugtet hud har også en ekstra bonus, da huden vil se meget mere tanned og lækker ud, end en tør hud der mangler fugt. Vi anbefaler Clarins Moisture Ultra Rich Bodylotion for Dry Skin.

Eksfolier

Måske er eksfoliering noget du normalt undgår om sommeren for “ikke at skrubbe farven væk”. Men eksfoliering har faktisk den modsatte effekt. Det er vigtigt, at du giver kroppen en god eksfoliering en gang om ugen for at fjerne døde hudceller fra det øverste hudlag, så sommerkuløren kan udvikle sig pænt i den ‘friske’ hud nedenunder. Vi anbefaler Breathe Whisked Body Polish med 100% naturlige æteriske olier fra The Body Shop.

Fremhæv med selvbruner til ansigtet

Dit ansigt er det første folk lægger mærke til, når du møder dem, og et solkysset look får dig til at se mere frisk og veloplagt ud. I dag kan man heldigvis få gode selvbrunere som ikke giver et orange resultat – også til ansigtet. Derfor kan det være en god idé at forlænge den gyldne farve med lidt selvbruner-snyd, når farven begynder at falme. Vi anbefaler Radiance-Plus Golden Glow Booster fra Clarins, som er selvbrunerdråber, du tilføjer et par dråber af i din normale dagcreme.

Fremhæv med selvbruner til kroppen

Den bedste vej til at beholde en lækker brun farve i længere tid, er at skabe et nemt og enkelt ritual der er let at vedligeholde. Skift din daglige bodylotion ud med en der har en mild selvbruner-effekt. Den diskrete farve vil få det til at se naturligt ud, og samtidig fremhæve din kulør, og du undgår tarvelige streger og orange klatter. Vi anbefaler Gradual Tanning Lotion fra Vita Liberata.

Bronzer

Brug en bronzer til at genskabe det perfekte ‘jeg er lige kommet hjem efter en dag på stranden’-look. Tricket er at duppe det på huden der, hvor lyset naturligt vil ramme dit ansigt – pande, næse, tinding og kindben. Ikke overalt! Vi anbefaler Bronze Goddess Powder Bronzer fra Estée Lauder.

Spis gulerødder

Mange undersøgelser har vist, at en kost der indeholder en stor mængde beta-karoten kan genskabe en solkysset glød indefra. De bedste kilder til beta-karoten er gulerødder (især), søde kartofler, abrikoser og mango.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en en ekstra hed sommer

Drik vand

Vi er ofte gode til at drikke vand, når vi ligger og steger under den bagende sol. Men når vi kommer hjem, glemmer vi de gode vand-vaner. Er du i væskeunderskud, dehydrerer du også din hud, og det vil få den til at skalle og miste den fine brune farve. Så husk de 2 liter dagligt!

Hvidt tøj

Dette trick giver illusionen af, at du faktisk har en brunere hud, end du egentlig har. Det du gør, er at finde en kridhvid kjole, skjorte eller et hvidt sæt og tilsætte looket lidt bronzer og en kraftig rød læbestift. Du vil ikke kun se mere tanned ud – men også skabe et look der med garanti vil vende hoveder 😉

God sommer!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive