[single_post_category_name]

Sommerens makeup-trends 2017

Er du typen der kan lide at sove længe om morgenen? Jamen så er sommerens makeup-trends lige noget for dig! Sommeren i år byder nemlig på en minimalistisk makeup, der ikke tager mange minutter at lægge, hvilket giver dig rig mulighed for at nyde din morgenkaffe ekstra meget.

 ’No makeup makeup’
Sommeren i år er for de dovne tøser, eller de modige kvinder, som tør at bevæge sig ud, selvom det ligner de kun har brugt to minutter på at lægge makeup.
I år hedder det nemlig slut med de røde læber, slut med smokey eyes og slut med lag af foundation på foundation. Det er nemlig in, at være så naturlig som overhovedet muligt. Den nye makeup-trend er kendt som ’No makeup makeup’ – altså makeup, der ikke ligner makeup.
Selvom det lyder for godt til at være sandt, så skal man stadig strukturere sin tid om morgenen, da det næsten tager lige så lang tid at lægge en ‘no makeup makeup’ som det tager at lægge en almindelig makeup, alt afhængig af dine ønsker selvfølgelig.

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan lægger du den perfekte highlighter

Pak pudderen væk!
Lad solen give dig din naturlige sommerglød, i stedet for at bruge adskillige solpuddere og contouring kits, som har været meget in de seneste par år. Læg derfor din pudder væk, og lad solen gøre sit arbejde. Mange af os bruger pudder til at dække urenheder eller pigmentforandringer, og det skal der også være plads til, derfor er det ikke nogen skam at bruge en concealer til disse områder, just go for it! I år er det vigtigt, at din hud hellere skal skinne end at være mat, og hvis du lykkes med dette, er du godt med på årets trend 😉

Få et markeret ansigt
Nu modsiger vi lige os selv, ved at tilføje, at det er helt lovligt at fremhæve dine kindben og næseryg med en highlighter, det eliminerer behovet for at bruge contour, og sætter samtidig fokus på de steder, hvor solen naturligt rammer dit ansigt, og du vil derfor få et mere markeret ansigt. Hvis du ikke kan undvære dit contouring kit eller din solpudder, så sørg for at bruge varme nuancer, gerne i de gule farver. Påfør lige under kindbenet, således dine kinder får en varm undertone.

LÆS OGSÅ: Sådan finder du den rigtige hårfarve til din hudtone

Fokus på øjnene
Betyder det virkelig noget, at der står ’blush’ på indpakningen? Så længe farven er fed, kan du sagtens bruge din blush på øjenlågene! Vi er gået over til en trend, hvor teksturen i øjenskygger er altafgørende. Vi er så småt ved at åbne op for glans og farver, ligesom i 80’erne. Der bliver fokuseret ekstra meget på teksturen i din øjenskygge, og jo mere skinnende og farverig den kan blive, jo bedre! Vi siger ikke, at du skal finde øjenskyggepalletten fra 80’erne frem igen, men blot blive inspireret heraf.
Pastelfarver er et hit i år, så bliv ikke skræmt væk når vi nævner 80’erne! 😉 Vi forsøger egentlig at bevæge os væk fra det matte, perfekte look, som har været på mode efterhånden i mange år.

Trods at årets sommertrend fokuserer på et naturligt look, må øjnene gerne brage igennem med friske, skinnende farver, mens læber og hud skal forsøge at se uberørte ud, og hvis du kan mestre dét, så er du Queen af dette års makeup-trend! 

På med bikinien, frem med highlighteren og øjenskyggepaletten piger, fordi sommeren er endelig over os!

Kilde: Fashionisers.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide