[single_post_category_name]

Christiane tester: Det populære Skin Renewal kit fra Swiss Clinic

What !!! Skal jeg køre nåle over min hud for at få den til at blive pænere ?? Det kan man da ik!Jeg var noget skeptisk da jeg skulle prøve Skin Roller fra Swiss Clinic. Jeg ved ikke helt, men tanken om at ødelægge min hud og så tro på at det vil gøre den pænere er skræmmende ! Hvad nu hvis den ikke bliver pænere? Får jeg så ar af det?

Men alligevel blev jeg fristet! Denne behandling skulle være en af de mest effektive hjemme-gør-det-selv behandlinger. Så Lets Go !! Jeg sprang derfor ud i det! Hvad kunne der lige ske?

LÆS OGSÅ: Christiane: Sådan går det med min hud

Selve rolleren er en rulle med fine små mikronåle – den ruller jeg over min hud I forskellige retninger i et par minutter når den er afrenset.

Avvvv – hjælp!!!

Ej pjat!!

Det gør faktisk ikke ondt – kildrer højest en smule!

Jeg gør det om aftenen fordi man bliver lidt rød bagefter – det er jo det der er hele konceptet. Huden åbnes op efter en sådan behandling, og er derfor også mere modtagelig over for den Rejuvenating Serum som stimulerer cellefornyelsen i huden.

Der sker nu en naturlig helingsprocess i huden som er den der hjælper til at genskabe frisk ny hud. Ja, den snyder faktisk huden til at tro den er skadet, så helingsprocessen og kollagenproduktionen starter – det er dælme smart!

LÆS OGSÅ: Makeup-artistens bedste tips til hud med glød

Min hud har altid været sart på den måde at jeg let får ar i ansigtet og har mange farvetoner, pigmentforandringer etc.

Jeg er som sådan ligeglad med mine pigmentpletter – dem har jeg valg at leve med, og jeg har valgt at se positivt på dem ( lige for tiden i alt fald). Men mine små ar og rødme det gider jeg ikke! Jeg vil have en smidig og ensartet hud (ud over pigmentpletterne selvfølgelig)

 

Efter behandlingen 

Jeg syntes at kunne se en forskel blot efter 7 dage!

Det kommer selvfølgelig an på hvor modtagelig ens hud er. Nogle skal måske lige vente nogle uger, MEN en forandring det kan man se! Fine linjer, rynker og ar reducers, huden bliver blødere, kinderne får liv og farver pga. blodcirkulationen og så føles min hud mere elastisk! Det er også ligesom om mine hudtone er blevet mere jævn.

Det er en vildt effektiv behandling uden at skulle bruge mange, mange penge på at tage på en reel klinik og få det gjort.

Mascha Vang, som er ambasssdør for Swiss Clinc rollerne, har taget nogle ret overraskende før og efter billeder. De viser et rigtig godt resultatet .. se dem her.

Skin Renewal er nem at få fat på og er tilgængelig på Swiss Clinics hjemmeside. Sættet koster kun 820 kr!! Det er VIRKELIG en rimelig pris I forhold til hvad det koster for en sådan behandling på en klinik.

…OG…lige nu får du med koden “ChriChri15” 15% rabat på Skin Renewal sættet 🙂

xxx
Christiane

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide