5 naturlige hacks til at lysne brunt hår 

lysne brunt hår

Er du brunette, og føler du, at der skal ske lidt med dit hår, så kan du ved hjælp af de nedenstående naturlige hacks, lysne dit hår. Disse hacks vil ikke give dig platinum hår, men de vil give dit hår en gylden tone på en naturlig måde, som kan passe med det (forhåbentlig) gode sommervejr. Du får her 5 naturlige hacks til at lysne dit hår (Indeholder reklamelinks).

LÆS OGSÅ: 7 favoritter, der redder dit sommerhår

5 hacks

Kamillete:

Hvis du har meget mørkt hår, og gerne vil give dit hår en mere gylden glød, så find din yndlings kamillete frem. Fyld et stort krus med kogende vand, og put derefter et tebrev med kamillete i kruset i cirka 10 minutter. Når teen er kold, kan du hælde det over et nyvasket hår og lade det blive i natten over. Dagen efter kan det vaskes ud, og så kan du gøre processen igen (og igen – afhængig af, hvor lyst du vil have det).

Citron:

Brug et stykke citron til at ”male” highlights i dit hår. Prøv at fokusere på små sektioner i hårets krone og de sektioner, der udgør dit ansigts ramme. Bagefter kan du sætte dig ud i solen og lade det tørre – varmen kan nemlig aktivere citronen. Brug efterfølgende et plejende middel til håret, som f.eks. en coconut oil mask.

Kanel:

En kanelhårmaske er det meste sikre at starte med. Ved brug af en kanelhårmaske, vil effekten være ret diskret. Bland en teske kanel med vand, og form en slags ”dej”. Brug derefter din favorit conditioner for at gøre håret vådt og behold det i håret. Brug blandingen med kanel og vand i dine glatte lokker. Conditioneren vil hjælpe med at blande det. Tag en badehætte på, og lad blandingen sidde i mindst seks timer (eller natten over). Efterfølgende skal håret renses, og effekten vil være, at håret ser lysere ud, og at det dufter dejligt!

Vodka:

Hæld vodkaen i en sprayflaske, og sprøjt det derefter på dine lokker, i mens du slapper af i solen. Den klare blå tone i vodkaen vil lette stridige hårtotter i dine lokker, i mens alkoholen (og den varme sol) vil give dig dit hår en mere naturlig pigment.

LÆS OGSÅ: Dette geniale trick vil få din neglelak til at holde længere

Bagepulver:

Bagepulver skal ikke bruges som shampoo, men det kan være en nem måde at lysne håret derhjemme. Bland en teske af bagepulver med vand og brug det som en rensning en gang om måneden (efter shampoo og før conditioner) for gradvis at lysne din hårfarve. (Hvis du har skadet hår, skal du helst ikke vælge denne form for at lysne dit hår, da denne er hårdere ved håret end de andre ovenstående hacks).

Tre favoritter til mørkt hår:

Moisture & Shine Shampoo-bar fra WeDo/, KØB HER

Plejende hårolie fra Moroccanoil, KØB HER

Lilla glattejern fra ghd, KØB HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være