Guide: Perfekt sommermakeup, der holder HELE dagen

Der er stor forskel på vinter- og sommermakeup, og det kan være svært at finde ud af, hvordan du lægger en perfekt makeup, der ikke smelter væk ligeså snart, du går ud i solen (når den altså er fremme). Vi har fundet de bedste råd til en sommermakeup, der både kan overleve sol og sved.

LÆS OGSÅ: 7 favoritter, der redder dit sommerhår 

Tinted fugtighedscreme
Skift foundation ud med en tonet fugtighedscreme, der er nemlig ingen grund til at droppe fejlfri hud, fordi temperaturerne stiger. Her skal du bare sørge for, at du bruger produkter, der tillader din hud at trække vejret. En tinted fugtighedscreme virkelig være din ven, især fordi de ofte findes med solfaktor og oliefrie versioner.

BB-cream fra COOLA, 44 ml. 409 kr. hos NiceHair

Tinted Hydrating Gel Cream fra Bare Minerals, 35 ml., 329 kr. hos NiceHair

Vandfast mascara
Vi ved det godt – vandfast mascara kan være lidt af en bitch at få af. Men det er nu alligevel kampen værd, når man tænker på, hvor meget man sveder i varmen. Så undgår du også pandaøjne og du behøver ikke at holde dig tilbage, hvis du får lyst til at tage en spontan svømmetur i vandet.

Vandfast mascara fra Eyeko, 180 kr. hos Matas.dk

Bronzer, bronzer, bronzer!
De fleste ser lidt bedre ud, med en lille tan, am I right? Men da de fleste af os ikke har godt af for meget sol, er man nogle gange nødt til at fake det. Vælg en tone, der passer til din hudtype – vær dog opmærksom på, at der ikke skal være glimmer i. Du får jo heller ikke glimmer i ansigtet af at sidde 20 minutter i solen, vel? Læg bronzeren med en blush-børste. Start med at prikke med børsten, først på kindbenene, derefter midt på næsen og panden. Her er det vigtigt, at du ’prikker’ med børsten, for så vil du ’skubbe’ makeuppen ind i huden, og den effekt, du gerne vil have, holder længere. For maksimal effekt kan du lægge en smule highlighter på kindbenene.

Hoola Matte Bronzer fra Benefit, 305 kr. hos Sephora

Contour Kit fra Anastasia Beverly Hills, 435 kr. hos Ellos

Lækre læber
For det perfekte sommerlook skal dine læber bare have en lille antydning af farve. Derfor er en lipstain helt perfekt, da det både holder længe, og er ikke ligeså ’tung’, som en læbestift eller lipgloss kan være. Skal du ud om aftenen, og vil du gerne give den lidt ekstra, kan du evt. skifte lipstainen ud med god, holdbar læbestift. En rød kyssemund slår altid kejler, når man har lidt farve.

Posietint Cheek & Lip Stain fra Benefit, 265 kr. hos Sephora

Læbestift fra MAC, 165 kr. hos Matas.dk

Setting spray
Når det er varmt, som i RIGTIG varmt, så kan en setting spray virkelig være redde dagen. Ikke nok med, at dit ansigt får et forfriskende sprøjt, så kan det gøre, at din makeup holder all day baby!

Makeup setting spray fra COOLA, SPF 30,  289 kr. hos NiceHair

Insta Fix & Go 2-i-1 Primer & Setting Spray fra Rimmel, 69,95 kr. hos Matas.dk

LÆS OGSÅ: Sommerens makeup-trends 2017

Kan indeholde affillate links 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være