Kenny Ankers guide til perfekte bryn

5.385.639 så mange gange er hashtagget #brows blevet brugt på Instagram. Det vidner bare en lille smule om, hvor meget bryn er kommet på dagsordenen de seneste år. Det er slut med at gå amok med pincetten, til gengæld kan dine bryn næsten ikke blive store og buskede nok. 

Vi har taget en snak med Danmarks ultimative bryn-guru, Kenny Anker, omkring do’s og don’ts, når det kommer til vores bryn. Kender du ikke allerede Kenny og hans virksomhed KennyAnkerBrows? Så kan vi fortælle, at han blandt andet står bag de flotte bryn, som sidder på bl.a. Maria Lucia, Maria Kragmann og Anne P. 

LÆS OGSÅ: Sådan får du dine vippeextensions til at holde længere

Q
Hvad er dine bedste råd til perfekte bryn?

A
Mit bedste råd til de perfekte bryn er at få en anden person (helst en professionel brynstylist) til at forme ens øjenbryn, da det kan være svært at se symmetrien i spejlet. Jeg former heller ikke mine øjenbryn selv, da det er lige så svært for mig, så jeg får altid en af mine brynstylister til at forme mine bryn!

Q
Hvad er den største fejlantagelse, de fleste gør sig omkring deres bryn?

A
En af de absolut største fejlantagelser må absolut være, at mange påtænker, at øjenbryn er en trend. Det er det ikke!

Q
Hvordan finder man ud af, hvilken slags bryn, der passer til ens ansigt?

A
Det er vigtigt at forstå, at man ikke kan følge en guide. Jeg kreerer altid et individuelt customized look, for hver eneste kunde, som skal komplementere og understøtte deres øjenform, knoglestruktur og generelle udstråling. Der findes desværre ikke en “one size fits all”, men med brynenes gyldne dimensioner (the golden ratio), kan man med enkelte retningslinjer skabe symmetri og balance i brynene.

Q
Hvad må man aldrig gøre ved sine bryn?

A
Du må aldrig klippe i øjenbrynene! Hvis man klipper i sine øjenbryn, så ændre det på hårets struktur, og gør dine hår grovere og mere stive. De begynder at krølle og hårets naturlige groretning ændres. De fleste personer klipper i deres øjenbryn, da de føler, at deres øjenbryn er lange. Sandheden er dog, at de som regel er plukket for smalt og derfor føles hårene lange. Hvis man former sine øjenbryn korrekt, behøves man slet ikke at benytte sig af en saks!

Q
Hvilke brynprodukter burde alle bruge på deres bryn?

A
Jeg har tre favorit produkter, som jeg er meget glad for, og som burde være i alles kosmetikgarderobe!

1: En super-tynd blyant for at kunne fylde små huller, gabs og skabe en generel bedre, og ensartet, tæthed i ens øjenbryn.

2: En blank bryngele for at frisere og holde øjenbrynshårene på plads hele dagen.

3: Aftenpleje! En bryn- og vippebalsam, der blødgør og tilfører fugt, shine og pleje til dine øjenbryn. Hvis du har 
grove og stive hår, giver den dig en klar forbedring i hårets fleksibilitet, hvilket er et absolut must for sunde og velplejede øjenbryn.

LÆS OGSÅ: 9 Tips til at gro langt og sundt hår


Pukka Organic Castor Oil, 99 kr. hos NiceHair.dk

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz, 199 kr. hos Ellos.dk

Anastasia Beverly Hills Brow Gel, 199 kr. hos Nelly.com


M2 Beauté Eyezone Conditioning, 390 kr. hos kennyanker.dk

Du kan se mere til Kennys arbejde på Instagram: @kennyankerbrows eller på hjemmesiden: kennyankerbrows.dk

Kan indeholde affillate links 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være