Sådan får du dine vippeextensions til at holde længere

Er du, ligesom så mange af os, også faldet med på vippeextensions-vognen? Så kan det være svært at finde hoved og hale i, hvad man må og ikke må. Her er de bedste råd til, hvordan du kan få dine vippeextensions til at holde længere.

De af jer, der har fået vippeextensions ved højst sandsynligt, hvor svært det kan være at følge alle instruktionerne til efterbehandling til et 12-tal. Nogle specialister advarer mod at få ansigtsbehandlinger, at bruge produkter med olier, at gå i fitness eller at sove på sit ansigt. Det amerikanske medie ’The Coveteur’ har derfor spurgt de ultimative vippe-guder Gloria Ting, der ejer Beverly Hills Lashes og Yris Palmer, som ejer Star Lashes, som blandt andet står for Kylie Jenners lange vipper, om hvad man skal gøre for, at ens falske vipper holder så længe som muligt.

Når det kommer til oliebaserede produkter og mascara, så forklarer Yris Palmer, hvorfor er bedst at gå udenom, når man har vippeextensions:

“Du bør undgå alle oliebaserede produkter. Lad ikke fugtige produkter komme på dine vipper – tunge cremer eller oliebaserede produkter vil nemlig løsne vippelimen. Væskebaserede øjenprodukter kan også være skadelige for dine vippextensions. Prøv at holde dig fra mascara, da det efterlader dine vipper grynede og beskadigede. Hvis du virkelig vil bruge mascara, skal du kun anvende vandbaseret mascara på spidserne af dine vippeextensions og sørg for, at den kan tages af med vand i stedet for en vandtæt version. ”

Hvis du absolut ikke kan leve uden olier, så er det ifølge Gloria Ting vigtigt, du er opmærksom. Hvis du bedst kan lide at fjerne din makeup med noget oliebaseret anbefaler hun, at du bruger en vaskeklud. På den måde kommer olien ikke ind i vipperne, når du tager makeuppen af.

Sker skaden alligevel, og olien rammer dine vipper ved et uheld, skal du straks vaske dem og derefter tørre dem med en hårtørrer ved lav hastighed og kold temperatur. Derudover bør du tørbørste dem med en engangsmascara, så de ikke klæber sig sammen.

LÆS OGSÅ: Hemmeligheden bag de kendtes perfekte tænder

Af tips til, hvordan du så skal rense dit ansigt, forklarer Gloria Ting:

“Når det kommer til rensemidler og fugtighedscreme, så råder jeg mine klienter til at bruge det, der er bedst for deres hud. Bare vær meget forsigtig omkring øjenområdet. Hvis du bruger øjencreme, skal du bruge det en time før du sover, så vipperne ikke ligger på den.”

Yris Palmer råder til, at man bruger babyshampoo til at rengøre vipperne med:

“Det er oliefrit og blidt på øjnene. Når du bruger rensemidler, eller når dine vipper er våde fra brusebadet, skal du altid klappe dem tørt – undgå at gnide dem med dit håndklæde.”.

Derudover anbefaler Gloria Ting, at du investerer i en vippeserum, som du bruger mens du har vippeextensions.

“Hvis dine vippeextensions er lavet korrekt, bør de ikke være skadelige for dine naturlige vipper – Men når det er sagt, så sker der ingen skade ved at give dine naturlige vipper det ekstra boost af vækstserum for at hjælpe dem med at blive stærkere og tykkere! Vippeextensions er vanedannende! Hver gang en klient kommer tilbage og skal have genopfyldt deres vipper, beder de altid om flere eller længere forlængelser. Så når dine naturlige vipper er stærke og sunde, jo mere kan vi tilføje på, da vi kun sætter på det, vi føler, at dine naturlige vipper kan klare.”

LÆS OGSÅ: 9 Tips til at gro langt og sundt hår

Kilde: The Coveteur

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450