[single_post_category_name]

Vil du være en GOOD GIRL sammen med Christiane?

Parfumen ’GOOD GIRL’ fra Carolina Herrera er netop kommet til Danmark, og nu har du mulighed for at komme med til lanceringsfesten sammen med Christiane og resten af Team ChriChri.

Spørger du os, er der seriøst ikke noget bedre end en god duft. Dufte kan vække følelser i os, tage os tilbage i tiden – til den første forelskelse, det første kys eller den bedste ferie. Faktisk forvandler parfume sig til vibrationer, når de stiger op gennem vores næse, og sender signal til hjernen om noget godt. Der er derfor ingen grund til at kimse af at bruge parfume, og der er næsten ikke nogen undskyldning for ikke at gøre det til en del af ens daglige skønhedsrutine.

En duft, som virkelig har taget os med storm er GOOD GIRL, som det anerkendte mode- og dufthus fra New York, Carolina Herrera, står bag. En duft, som hvis du spørger os, bør stå i alle moderne kvinders toiletskab. Den dufter fantastisk og kommer bare i den flotteste flakon.
GOOD GIRL er en ultrafeminin duft, som passer perfekt til den moderne kvinde, og det er ingen ringere end den smukke supermodel Karlie Kloss, der er kampagnemodel for parfumen. En duft, der både er sød og mild, til når du skal møde svigerfamilien for første gang, ligesom dens mørke undertoner af kakao, tonka, mandel og kaffe, gør at den også er perfekt, til når du slå dig løs i byen eller forføre din drømmemand. Du kan blandt andet købe parfumen hos Magasin og Matas.

Noget der især skiller GOOD GIRL ud fra mængden er dens unikke design. Både duften og flakonen udstråler sensualitet, femininitet, og stærk personlighed, akkurat ligesom kvinden, der bærer parfumen. Parfumen er den første duftflakon som har form som en høj stilet, og er både genial i teknologi såvel som i design. Sprayen, som virker ved hjælp af en raffineret udgang nær flakonens top, har nemlig et komplekst, indre tryksystem, som har taget ikke mindre end fire år(!) at udvikle, det har derudover krævet mere end seks hundrede tests, før man har skabt den perfekte mekaniske funktion, som passede til den unikke flakon. Så man må sige, at forarbejdet virkelig er blevet gjort, for at vi let og elegant kan komme til at dufte godt 😉

I forbindelse med den danske lancering af parfumen vil vi rigtig gerne give 25 læsere mulighed for at deltage i GOOD GIRL-eventet, hvor Christiane er vært. Vinderne findes allerede fredag den 18. august, så skynd dig derfor at deltage i konkurrencen om billetter til eventet til dig og en veninde, søster eller en anden good girl i dit liv. 

Deltag i konkurrencen HER <3

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide