[single_post_category_name]

Smugkig på Goodiebox limited edition Sephora

Det er altid en dejlig overraskelse at tage låget af sin Goodiebox for at se, hvilke herlige nyheder, der er én i vente og Goodiebox skuffer aldrig!

Goodiebox har denne gang valgt at lancere en Limited Edition med Sephora, og i boxen er der makeup i de smukkeste nuancer, som kan shine dig op på et øjeblik. What’s not to like?

Vores favoritter er Browvo! Conditioner Primer fra Benefit, Under Eye Brightening Corrector fra Becca og Everlasting Liquid Lipstick fra Kat Von D. 

Browvo! Conditioner Primer fra Benefit er perfekt til dig, der drømmer om lækre fyldige øjenbryn – og helt ærligt, hvem gør ikke det? Under Eye Brightening Corrector fra Becca giver den sommerglød, som vi i den grad har brug for med dette kedelige danske sommervejr, og hvor cool er det ikke lige, at du får Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick med?? 

Vi er altså ret vilde med dette samarbejde! 

Goodiebox Limited Edition ‘Goodiebox x Sephora’ er produceret i et begrænset antal og er tilgængelig fra den 7. august på www.trreat.com. Boksen har en værdi på i alt 605 kr. og kan købes for 299 kr.

 

Kan indeholde affillate links 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide