Vind billetter til GOOD GIRL-event med Christiane

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om at vinde et gavekort på 1.500 kr. til Ellos.dk. Når du deltager i konkurrencen accepterer du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

I forbindelse med den danske lancering af GOOD GIRL-parfumen fra Carolina Herrera vil vi gerne tilbringe en eftermiddag sammen med vores skønne læsere inkl. DIG!

Du har nemlig mulighed for at vinde billetter til eventet med en veninde, din søster eller en anden good girl i dit liv. Begivenheden finder sted i indre København den 22. august fra kl. 18-20, hvor du vil få mulighed for at gå på opdagelse i GOOD GIRL-universet, vinde en masse lækre Carolina Herrera præmier og møde vores good girl af en lady boss Christiane, som vil være vært til arrangementet.

Vi trækker i alt 25 heldige vindere, som alle får mulighed for at tage en gæst med. 

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er blot at svare på spørgsmålet i den hvide boks. Vinderne trækkes fredag den 18. august, så skynd dig at deltage! <3

Vi håber meget på at se dig!

Held og lykke!

xx Christiane & Team ChriChri 

(Pssst.. Du kan finde svaret på konkurrencespørgsmålet HER)

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og