[single_post_category_name]

Fuldend dit look med den nye vippekollektion fra Irina The Diva

Mangler du den sidste finish til at fuldende dit look, hvad end det er til hverdag eller fest? Så har Irina The Diva netop lanceret en ny og mega lækker vippekollektion, i samarbejde med DUFFLashes. 

LÆS OGSÅ: Væk opsigt med smukke statementøreringe fra Hvisk

Vi havde æren af at deltage til lanceringen af vippekollektionen i går, AND WE JUST LOVE THE LASHES! Vipperne er utroligt smukke og bløde, og samtidig håndbundne, nemme at påføre, og kan bruges op til 25 gange – hvis du husker at pleje dem rigtigt. 


“Jeg har i en længere periode brugt DUFFLashes til rød løber, optagelser og andre arrangementer og de blev hurtigt mit favorit vippebrand. Vipperne er af en lækker kvalitet og bløde, hvilket gør dem nemme at påføre og behagelige at gå med. Jeg har designet 3 must-have styles, med navne der afspejler dem og som samtidig er ‘fun.”

– Irina The Diva

Så næste gang du vil gøre lidt ekstra ud af dig selv, men stadig på en sofistikeret måde, så kan du tilføre lidt glam med et par super smukke Basic B, som er perfekte til hverdag, Glam AF, der er SUPER glam, og Diva Doll til en aften ude. 

Du kan købe lige netop dine ‘favourite eyelashes’ på dufflashes.dk.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide